Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Saslušanja o Mandićevom priznanju * Bitka za 33 odbornička mjesta * Novi savez ključ za Milov pad * Manje kazne za vozače * Saslušanja o Mandićevom priznanju * Antifašisti opet u stroju * Dobio sam sijede od Dodika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 26-01-2014

Porudzbenica
Rubrike

Današnji broj
Vijest dana
Svijet
Stav
Srbija
Sport
Regioni
Povodi
Politika
Podgoricom
Periskop
Kultura
Hronika
Feljton
Ekonomija
Balkan

Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milutin Đukanović, poslanik Demokratskog fronta :
Oduvijek smo znali da je Vrhovni sud organ DPS-a, a sada smo dobili i dokaz za to.

Vic Dana :)

Pričaju dva prijatelja:
- Što ti je modro oko prijatelju?
- Udarila me žena...
- Zašto?
- Obratio sam joj se sa TI...
- I zato te bije??
- Bije, bije... Ležim ja pored nje, ona me gurka i kaže: „Mi odavno nismo imali seks” - A ja joj kažem „Ne MI, srećo, nego TI...”


Na semaforu plavuša udara kola ispred sebe. Ljutiti vozač izlazi napolje i viče:
- Jesi li normalna?! Ma jesi li tu uopšte polagala vozački?!
- Sigurno više puta nego ti!!! - odgovara plavuša.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2014-01-25 POČEO ZIMSKI PRELAZNI ROK U CRNOJ GORI
Slika
Mladost već završila posao Zim­ski pre­la­zni rok u Cr­noj Go­ri zva­nič­no je po­čeo ju­če i tra­ja­će sve do 21. fe­bru­a­ra. Me­đu­tim, kao i sva­ke go­di­ne, ve­ći­na klu­bo­va je po­la po­sla za­vr­ši­la pri­je nje­go­vog star­ta, osta­lo je sa­mo da se ugo­vo­ri pot­pi­šu i ovje­re u ma­tič­nim re­gi­ja­ma.
Bez ika­kve di­le­me, naj­vi­še je do sa­da ura­di­la Mla­dost. Na Sta­ri aero­drom je sti­glo osam no­vih fud­ba­le­ra sa ci­ljem da se pro­lje­će do­če­ka što ja­če, ka­ko bi se iz­bje­gao ba­raž. Tim Go­ra­na Mi­lo­je­vi­ća po­ja­ča­li su: gol­man Mi­loš Dra­go­je­vić, Lu­ka Mir­ko­vić, Al­din Ka­lač, Di­lan Ko­lev, Go­ran Bur­za­no­vić, Pe­tar Vuk­če­vić i Ri­sto La­kić. Ni­je is­klju­če­no da ugo­vor do­bi­je i Špa­nac Hor­he, ali i da se ti­mu pri­klju­či is­ku­sni Bra­can Po­po­vić.
Svo­je re­do­ve je osvje­žio i Pe­tro­vac. „Ne­be­sko­pla­vi“ su vra­ti­li de­snog be­ka Mar­ka Ra­du­lo­vi­ća, a po­red nje­ga an­ga­žo­va­li su još Đor­đa Voj­vo­di­ća, Be­nja­mi­na Ka­ci­ća, Mi­o­dra­ga Ze­ca i La­za­ra Mar­ti­no­vi­ća. Ak­tu­el­ni šam­pi­on i li­der pr­ven­stva, eki­pa Su­tje­ske, za sa­da ni­je ni­šta mi­je­nja­la, ali ka­ko stva­ri sto­je sa­mo će se po­ja­ča­ti. Go­ran Vu­jo­vić je na pra­gu Nik­ši­ća, a po­mi­nje se i do­la­zak Dra­ška Bo­žo­vi­ća. Naj­bli­ži pra­ti­lac Su­tje­ske, eki­pa Če­li­ka, an­ga­žo­va­la je Ni­ko­lu Vu­jo­vi­ća, vje­ro­vat­no će i gol­ma­na Vla­da Gi­lje­na, pa sa­mim tre­ba oče­ki­va­ti da se „me­ta­lur­zi“ na pra­vi na­čin su­prot­sta­ve svo­jim kom­ši­ja­ma.
U osta­lim eki­pa­ma za sa­da je mir­no, a kao i sva­ke go­di­ne ve­ći­na igra­ča gle­da ka ino­stran­stvu. Za sa­da, oti­šli su Alek­san­dar Bo­lje­vić (PSV) i is­ku­sni ve­zi­sta Ivan De­lić, ko­ji se pre­se­lio u al­ban­sku Ti­ra­nu. Do kra­ja ja­nu­a­ra van gra­ni­ca Cr­ne Go­re mo­gli bi da odu Igor Bur­za­no­vić, Ke­nan Ra­gi­po­vić i Bla­žo Igu­ma­no­vić. D.P.

Ka­lu­đe­ro­vić pot­pi­sao za He­ne­fos
Još je­dan mla­di fud­ba­ler na­pu­stio je Cr­nu Go­ru. Do­sko­ra­šnji ve­zi­sta Ru­da­ra An­dri­ja Ka­lu­đe­ro­vić ot­pu­to­vao je ju­če u Nor­ve­šku i pot­pi­sao tro­go­di­šnji ugo­vor sa ta­mo­šnjim dru­go­li­ga­šem, eki­pom He­ne­fo­sa.
Na zva­nič­nom saj­tu nor­ve­škog klu­ba pi­še da će u njo­ho­ve re­do­ve sti­ći i ve­zi­sta Mla­do­sti Vas­ko Ka­le­zić.D.P.
Objavi na
[komentar na tekst]  [pregled komentara(0)]

EKSKLUZIVNO

Tajna dokumenta

Vlade Crne Gore

slika

Zaštitimo novinare

- zaštitimo istinu

EKSKLUZIVNO

Afera snimak - Herceg Novi

Kupovina ličnih karata u Herceg Novom u susret predstojeċim lokalnim izborima 14. decembra 2014.

EKSKLUZIVNO

Svi snimci

Najčitanije danas

DAN - dodaci

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"