Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-03-19 ODRŽANA GODIŠNJA SJEDNICA SKUPŠTINE PKCG Uklanjaju poslovne prepreke
Po­slo­va­nje Pri­vred­ne ko­mo­re u pro­šloj go­di­ni do­pri­no­si­lo je za­stu­pa­nju in­te­re­sa i una­pre­đe­nju am­bi­jen­ta za rad nje­nih čla­ni­ca, svih cr­no­gor­skih pred­u­ze­ća, oci­je­nje­no je na sjed­ni­ci Skup­šti­ne te aso­ci­ja­ci­je. Ka­ko su sa­op­šti­li iz PKCG, u fo­ku­su ra­da Ko­mo­re bi­li su re­gu­la­tor­na re­for­ma, ot­kla­nja­nje po­slov­nih ba­ri­je­ra i ja­ča­nje kon­ku­rent­no­sti bi­znis sek­to­ra, eko­nom­ska di­plo­ma­ti­ja sa do­pri­no­som evro­a­tlant­skim in­te­gra­ci­ja­ma ze­mlje.
Skup­šti­na PKCG je iza­bra­la i no­ve čla­no­ve po­je­di­nih od­bo­ra udru­že­nja, po­ja­ča­va­ju­ći ih kom­pa­ni­ja­ma od uti­ca­ja na pri­vred­na kre­ta­nja.
– To­kom pro­šle go­di­ne odr­ža­na je 41 sjed­ni­ca od­bo­ra udru­že­nja – sa­op­šti­li su iz PKCG.
Oni pod­sje­ća­ju da su u ci­lju ja­ča­nja kon­ku­rent­no­sti pri­vre­de, a po­seb­no ma­lih i sred­njih pred­u­ze­ća, kre­i­ra­li help­desk jav­ne na­bav­ke na saj­tu PKCG, ko­ji sa­dr­ži in­for­ma­ci­je iz te obla­sti, a u sa­rad­nji sa Ko­mi­te­tom za is­toč­no-evrop­ske eko­nom­ske od­no­se iz Ber­li­na or­ga­ni­zo­va­li su kon­fe­ren­ci­ju o eko­no­mi­ji Mon­te­ne­gro 2016. go­di­ne Raz­voj­ne per­spek­ti­ve za­pad­nog Bal­ka­na. B.Ma.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"