Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-03-19 CG DELEGACIJA NA SAJMU TURIZMA U ŠVEDSKOJ Prodato 40 odsto aranžmana
Na­ci­o­nal­na tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja (NTO), u sa­rad­nji sa lo­kal­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma i tu­ri­stič­kom pri­vre­dom i part­ne­ri­ma, pred­sta­vlja po­nu­du Cr­ne Go­re na saj­mu tu­ri­zma u Štok­hol­mu. Te­ma saj­ma je Me­di­te­ran i sve što ga ka­rak­te­ri­še – tu­ri­zam, hra­na, obi­ča­ji i kul­tu­ra.
– U skladu sa tim Cr­na Go­ra je usmje­ri­la svo­ju po­nu­du, pa po­sje­ti­o­ci saj­ma mo­gu da se upo­zna­ju sa kul­tur­nim i et­no-ga­stro­nom­skim ru­ta­ma, pla­ža­ma, po­nu­dom sje­ve­ra i eko-se­la, kao i ra­zno­vr­snom po­nu­dom za ak­ti­van od­mor u pri­ro­di. Ve­li­ko je in­te­re­so­va­nje po­sje­ti­la­ca za or­ga­ni­zo­va­na pu­to­va­nja za Cr­nu Go­ru, avio do­stup­nost, ci­je­ne aran­žma­na i iz­bor smje­štaj­nih ka­pa­ci­te­ta – na­ve­li su iz NTO.
Da in­te­re­so­va­nje za Cr­nom Go­rom sa skan­di­nav­skog tr­ži­šta ra­ste go­vo­re i oče­ki­va­nja tu­ro­pe­ra­to­ra i pri­vre­de.
– TUI Nor­dik je ove go­di­ne u svo­ju po­nu­du uvr­stio po­seb­ne aran­žma­ne za Cr­nu Go­ru i u pe­ri­o­du od sre­di­ne ma­ja do ok­to­bra, u sa­rad­nji sa part­ne­ri­ma iz na­še ze­mlje, di­rekt­nim čar­ter le­to­vi­ma do­vo­di­će tu­ri­ste iz če­ti­ri nor­dij­ske ze­mlje Šved­ske, Nor­ve­ške, Dan­ske i Fin­ske. Pre­ma tre­nut­nom sta­nju bu­kin­ga, pre­ko 40 od­sto aran­žma­na TUI Nor­dik-a za Cr­nu Go­ru u 2017. go­di­ni je već pro­da­to – pi­še u sa­op­šte­nju.
D.M.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"