Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-03-19 ODLUKA APELACIONOG SUDA U BEOGRADU Delibašiću ipak sude
Be­o­gra­đa­nin Mi­loš De­li­ba­šić, ro­đak ne­dav­no ubi­je­nog Slo­bo­da­na Ša­ra­no­vi­ća, ipak ne­će iz­bje­ći su­đe­nje za or­ga­ni­zo­va­nje kri­mi­nal­ne gru­pe, po­što je Ape­la­ci­o­ni sud u Be­o­gra­du uki­nuo rje­še­nje ko­jim je ta op­tu­žba pro­tiv nje­ga bi­la od­ba­če­na. Port­pa­rol Mir­ja­na Pi­ljić u iz­ja­vi za Tan­jug je pre­ci­zi­ra­la da je, na­su­prot sta­vu pr­vo­ste­pe­nog su­da, Ape­la­ci­o­ni sud na­šao da po­sto­je uslo­vi da se vo­di po­stu­pak za zlo­či­nač­ko udru­ži­va­nje ra­di vr­še­nja kri­vič­nih dje­la pro­tiv De­li­ba­ši­ća i vra­tio pred­met su­du na da­lje po­stu­pa­nje.
Ova od­lu­ka, ko­jom je usvo­je­na žal­ba tu­ži­o­ca za or­ga­ni­zo­va­ni kri­mi­nal, je pra­vo­sna­žna i ne mo­že se vi­še na­pa­da­ti prav­nim lje­ko­vi­ma.
To zna­či da će De­li­ba­ši­ću u po­ne­dje­ljak, 20. mar­ta, bi­ti na­sta­vlje­no su­đe­nje, kao i do sa­da, po op­tu­žba­ma za po­me­nu­to dje­lo, kao i za pod­stre­ka­va­nje na ubi­stvo Mi­lo­ša Vi­da­ko­vi­ća 2013. u Bu­dvi.
D.Ž.Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"