Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-03-19 GENCI NIMANBEGU RAZGOVARAO SA ABDULAHOM HOTIJEM
Definisati status Tuzi
Definisati status Tuzi
Po­sve­će­nost vla­da­vi­ni pra­va i sprem­nost da se pre­u­zme od­go­vor­nost pri­stu­pa evrop­skim i evro­a­tlant­skim in­te­gra­ci­ja­ma za do­bro­bit svih gra­đa­na cilj je sva­ke od­go­vor­ne po­li­ti­ke, sma­tra­ju pot­pred­sjed­nik Skup­šti­ne Cr­ne Go­re Gen­ci Ni­man­be­gu i ko­sov­ski mi­ni­star fi­nan­si­ja Ab­du­lah Ho­ti. Ka­ko je sa­op­šte­no, Ni­man­be­gu je pri­mio Ho­ti­ja, ko­ji je u slu­žbe­noj po­sje­ti Cr­noj Go­ri.
– Is­ka­za­no je obo­stra­no za­do­volj­stvo raz­vo­jem od­no­sa iz­me­đu dvi­je dr­ža­ve, vla­de i par­la­me­na­ta ko­ji su ve­o­ma do­bri, a raz­mo­tre­ne su i mo­guć­no­sti da­ljeg po­bolj­ša­nja. Pot­pred­sjed­nik Ni­man­be­gu upo­znao je mi­ni­stra Ho­ti­ja sa sta­njem na cr­no­gor­skoj po­li­tič­koj sce­ni, na­pret­ku u pro­ce­su pri­dru­ži­va­nja EU, a po­seb­no u ve­zi sa pri­dru­ži­va­njem NA­TO-u. Sa­go­vor­ni­ci su za­klju­či­li da je po­sve­će­nost vla­da­vi­ni pra­va i sprem­nost da se pre­u­zme od­go­vor­nost pri­stu­pa tim in­te­gra­ci­ja­ma za do­bro­bit svih gra­đa­na cilj sva­ke od­go­vor­ne po­li­ti­ke – pi­še u sa­op­šte­nju.
U sa­op­šte­nju se is­ti­če da je Ho­ti to­kom raz­go­vo­ra upo­znat sa du­go­go­di­šnjim za­htje­vi­ma Al­ba­na­ca u Cr­noj Go­ri oko ko­nač­nog de­fi­ni­sa­nja sta­tu­sa op­šti­ne Tu­zi, po­vra­ća­ju imo­vi­ne vla­sni­ci­ma (Val­da­nos) i sta­nju sa ul­cinj­skom so­la­nom, rav­no­mjer­nom pred­sta­vlja­nju Al­ba­na­ca u in­sti­tu­ci­ja­ma si­ste­ma, kao i ko­ra­ci­ma za do­sti­za­nje tog ci­lja.
– Po­seb­no je is­tak­nu­ta va­žnost no­vog put­nog prav­ca Pod­go­ri­ca–Plav–Gu­si­nje–De­čan. Mi­ni­star Ho­ti je pot­pred­sjed­ni­ka upo­znao sa raz­vo­jem si­tu­a­ci­je oko de­mar­ka­ci­je Ko­so­va i Cr­ne Go­re – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju.M.V.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"