Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-03-19 PORUKA IZ LIBERALNE PARTIJE Spremni za izbore
Iz od­bo­ra Li­be­ral­ne par­ti­je u Her­ceg No­vom na­gla­si­li su da su sprem­ni za iz­bo­re u ma­ju i da, ka­ko su ka­za­li, sja­jan iz­bor­ni re­zul­tat i po­dr­ška gra­đa­na ne­će iz­o­sta­ti. Ka­ko su na­ve­li u sa­op­šte­nju, čla­no­vi ru­ko­vod­stva Li­be­ral­ne par­ti­je, uklju­ču­ju­ći pred­sjed­ni­ka stran­ke An­dri­ju Po­po­vi­ća i ko­or­di­na­to­ra Li­be­ral­ne par­ti­je za Her­ceg No­vi Du­brav­ku Vu­ji­čić sa­sta­li se sa pred­stav­ni­ci­ma od­bo­ra LP Her­ceg No­vi.
– Nov­ski li­be­ra­li upo­zna­li su ru­ko­vod­stvo sa lo­kal­nom po­li­tič­kom si­tu­a­ci­jom. Oni su na­gla­si­li da je Li­be­ral­na par­ti­ja u Her­ceg No­vom sprem­na za iz­bo­re u ma­ju i da sja­jan iz­bor­ni re­zul­tat i po­dr­ška gra­đa­na ne­će iz­o­sta­ti – pi­še u sa­op­šte­nju.
Li­be­ra­li Her­ceg No­vog na­ja­vlju­ju da će usko­ro de­fi­ni­sa­ti pred­log od­lu­ke o na­či­nu iz­la­ska na lo­kal­ne iz­bo­re u ovom gra­du, ko­ji će, ka­ko na­vo­de, usvo­ji­ti naj­vi­ši or­ga­ni par­ti­je.
– Her­ceg No­vi je uvi­jek bio sta­bil­no upo­ri­šte li­be­ra­li­zma i to će bi­ti opre­dje­lju­ju­ći fak­tor i ovo­ga pu­ta. Plat­for­ma ko­ju će pred­sta­vi­ti li­be­ra­li No­vo­ga po­nu­di­će gra­đa­ni­ma kon­kret­ne mje­re za po­ve­ća­nje kva­li­te­ta ži­vo­ta i iz­grad­nju mo­der­ne lo­kal­ne sa­mo­u­pra­ve i ur­ba­nog Her­ceg No­vog – za­klju­či­li su u sa­op­šte­nju.M.V.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"