Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2017-03-19 IZ POKRETA ZA PLJEVLJA UPOZORAVAJU Od turističke takse nema vajde
Pred­stav­ni­ci Po­kre­ta za Plje­vlja upo­zo­ra­va­ju da ni­je do­bra prak­sa, po ko­joj če­tr­de­set od­sto nov­ča­nih sred­sta­va od na­pla­te tu­ri­stič­ke tak­se ide Na­ci­o­nal­noj tu­ri­stič­koj or­ga­ni­za­ci­ji. Iz ove po­li­tič­ke par­ti­je is­ti­ču da se od tih sred­sta­va ni­šta ne ula­že u raz­voj tu­ri­zma u Plje­vlji­ma, pa bi bi­lo do­bro ve­ća sred­stva usmje­ri­ti na pro­jek­te di­rekt­no ve­za­ne za pro­stor plje­valj­ske op­šti­ne.
- Od­lu­ka o vi­si­ni i na­či­nu ob­ra­ču­na­va­nja i pla­ća­nja član­skog do­pri­no­sa Tu­ri­stič­koj or­ga­ni­za­ci­ji Plje­vlja gdje 40 pro­ce­na­ta sred­sta­va pri­ho­do­va­nih po ovoj od­lu­ci ide Na­ci­o­nal­noj tu­ri­stič­koj or­ga­ni­za­ci­ji Cr­ne Go­re, ni­ka­ko ni­je do­bra. Uvi­dom u Pro­gram ra­da i fi­nan­sij­ski plan na­ci­o­nal­ne tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je za 2016. i 2017. go­di­nu ne mo­gu se vi­dje­ti pro­gra­mi i pro­jek­ti ko­ji se fi­nan­si­ra­ju na pod­ruč­ju plje­valj­ske op­šti­ne i od ko­jih ona mo­že ima­ti ko­ri­sti - ka­že od­bor­nik Po­kre­ta za Plje­vlja Mi­ro­slav An­đe­lić i is­ti­če da ob­ve­zni­ci pla­ća­nja član­skog do­pri­no­sa u pr­vom re­du sit­ne tr­go­vač­ke rad­nje, ka­fi­ći, ili sto­va­ri­šta, go­to­vo da ne­ma­ju ni­ka­kvu ko­rist od pla­ća­nja ove tak­se. On na­vo­di da se sred­stva ko­ri­ste za bru­to za­ra­de i lič­na pri­ma­nja za­po­sle­nih u Na­ci­o­nal­noj tu­ri­stič­koj or­ga­ni­za­ci­ji, slu­žbe­na pu­to­va­nja u ze­mlji i ino­stran­stvu pa čak i za fi­nan­si­ra­nje ot­pla­te du­go­va Mon­te­ne­gro­er­laj­nsa.
- Pro­iz­i­la­zi da ob­ve­zni­ci iz tu­ri­stič­ki sla­bo raz­vi­je­nih Plje­va­lja pla­ća­ju tro­ško­ve za pro­mo­ci­ju tu­ri­zma na pri­mor­ju i po­jed­di­nim pla­nin­skim cen­tri­ma što je ne­do­pu­sti­vo - sma­tra An­đe­lić.
B. Je.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"