Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2017-03-19 GUSLARSKO DRUŠTVO „PETAR PERUNOVIĆ PERUN” ORGANIZUJE HUMANITARNI KONCERT Prihod za porodicu Bulatović
BI­JE­LO PO­LjE -Gu­slar­sko dru­štvo ,,Petar Pe­ru­no­vić – Pe­run” or­ga­ni­zu­je hu­ma­ni­tar­ni kon­cert  za po­moć po­ro­di­ci Bu­la­to­vić iz Pa­pa. Kon­cert će se odr­ža­ti u pe­tak, 24. mar­ta, u  ve­li­koj sa­li bje­lo­polj­skog Cen­tra za kul­tu­ru, sa po­čet­kom u 20 ča­so­va. Umje­sto ku­po­vi­ne ula­zni­ca, da­je se do­bro­volj­ni nov­ča­ni pri­log,  sra­zmjer­no mo­guć­no­sti­ma po­sje­ti­la­ca.
-Že­lja nam je da na ovaj na­čin is­ka­že­mo hu­ma­nost i po­mog­ne­mo ono­me ko­me je u ovom tre­nut­ku po­moć naj­po­treb­ni­ja. Kon­tak­ti­ra­li smo ov­da­šnji Cen­tar za so­ci­jal­ni rad i tra­ži­li ko je u sta­nju so­ci­jal­ne po­tre­be, ka­ko bi mu pri­ku­plje­na sred­stva bi­la uru­če­na. Do­bi­li smo in­for­ma­ci­ju da je to pro­blem ko­ji je na­stao ne­dav­no kad je u se­lu Pa­pe iz­go­re­la ku­ća vla­sni­ka Mi­ja­ta Bu­la­to­vi­ća. Na­pra­vi­če­mo je­dan gest do­bre vo­lje i mo­žda po­kre­nu­ti i dru­ge da po­stu­pe slič­no-ka­že Vlat­ko Vu­ko­vić, pred­sjed­nik gu­slar­skog dru­štva.
Na kon­cer­tu će na­stu­pi­ti gu­sla­ri: Mi­jat Ne­do­vić, Vlat­ko Vu­ko­vić, Ra­do­van Ra­do­vić, Ve­li­mir Pop Rma­dić, Ra­do­ji­ca Bu­ga­rin, Pre­drag Du­lo­vić, Ra­di­vo­je Fe­mić, Vu­ko­sav Šće­kić, Raj­ko Bo­ško­vić i har­mo­ni­ka­ši i fru­la­ši Bran­ko i Bal­ša Jo­va­no­vić. Vo­di­telj pro­gra­ma je knji­žev­nik i advo­kat Mi­la­din Mi­ki Jok­si­mo­vić.
Ka­ko smo od Pe­tra Bu­la­to­vi­ća, sta­ri­ne iz se­la Pa­pe sa­zna­li, ku­ća Mi­ja­ta Bu­la­to­vi­ća se vi­še te­ško mo­že opra­vi­ti, jer je va­tre­na sti­hi­ja sko­ro či­ta­vu uni­šti­la.
-Naj­ža­lo­sni­je je što vi­še mog bra­ta ne­ma. Za­hval­ni smo gu­sla­ri­ma na nji­ho­voj ini­ci­ja­ti­vi i ak­ci­ji. Sve što bu­de pri­ku­plje­no bi­će uru­če­no mo­joj sna­hi ko­ja se sa­da na­la­zi kod ro­đa­ka-ka­že Pe­tar Bu­la­to­vić.
M.N.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"