Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana - datum: 2017-03-10 U DVA ODVOJENA RAZBOJNIŠTVA U PODGORICI RANJEN DALIBOR NIKOLIĆ, LAKŠE POVRIJEĐEN DRAGAN MARKOVIĆ
Pljačkaši ranili poslovođu i napali advokata
Sinoć ispred „Alan Forda” Pljačkaši ranili poslovođu i napali advokata Zasad neidentifikovani napadači pokušali su da otmu torbu s novcem advokatu Draganu Markoviću, kojeg su prethodno poprskali sprejom. Očevici tvrde da je advokat osujetio njihovu namjeru i da su napadači izvukli deblji kraj
U dva odvo­je­na raz­boj­ni­štva ko­ja su se ju­če de­si­la u Pod­go­ri­ci ra­njen je Pod­go­ri­ča­nin Da­li­bor Ni­ko­lić (41), dok je is­pred Osnov­nog su­da na­pad­nut advo­kat Dra­gan Mar­ko­vić. Po­li­ci­ja za­sad ne­ma in­di­ci­ja da se ra­di o po­ve­za­nim na­pa­di­ma. Advo­kat Mar­ko­vić je na­pad­nut oko 13 sa­ti is­pred Osnov­nog su­da, a na­pa­da­či su po­ku­ša­li da mu ot­mu tor­bu s nov­cem. On je pret­hod­no iza­šao iz ban­ke, a na­pa­da­či su ga vje­ro­vat­no pra­ti­li pri­je ne­go što su ga na­pa­li u bli­zi­ni nje­go­ve kan­ce­la­ri­je. Is­pr­ska­li su ga bi­ber spre­jom i po­če­li da ga uda­ra­ju. Mar­ko­vić je uspio da se od­bra­ni, a po tvrd­nja­ma oče­vi­da­ca, na­pa­da­či su iz­vu­kli de­blji kraj.
Ne­ko­li­ko sa­ti ka­sni­je, u pod­go­rič­kom na­se­lju Za­bje­lo ra­njen je Da­li­bor Ni­ko­lić, po­slo­vo­đa u lo­ka­lu „Alan Ford”. Nje­ga su na­pa­la dvo­ji­ca za­sad ne­i­den­ti­fi­ko­va­nih mu­ška­ra­ca, ko­ji su mu ukra­li oko 450 eura. Puc­nja­va se do­go­di­la u Uli­ci 27. mart.
Ni­ko­lić je iza­šao sa po­sla, iz re­sto­ra­na u ko­me je bi­la or­ga­ni­zo­va­na pro­sla­va po­vo­dom 8. mar­ta. Zna­ju­ći da kod se­be ima ve­ću ko­li­či­nu nov­ca, po­što je pa­zar no­sio ku­ći, na­pa­da­či su ga pra­ti­li. Ne­da­le­ko od sta­na u ko­jem ži­vi na Za­bje­lu, pre­sre­li su ga i za­tra­ži­li da im pre­da tor­bi­cu u ko­joj je bio no­vac. Po­što je Ni­ko­lić to od­bio, na­pa­da­či su na­sr­nu­li na nje­ga ka­ko bi mu ote­li tor­bi­cu s nov­cem. On se bra­nio, ne do­zvo­lja­va­ju­ći im da ski­nu tor­bi­cu ko­ju je no­sio na se­bi.
Na­kon to­ga je je­dan od raz­boj­ni­ka iz­va­dio pi­štolj i is­pa­lio me­tak upo­zo­re­nja u va­zduh, go­vo­re­ći Ni­ko­li­ću da su ozbilj­ni i da im pre­da no­vac. On je i da­lje od­bi­jao to da uči­ni, a raz­boj­nik je upe­rio pi­štolj u nje­ga i za­pri­je­tio mu da će ga ubi­ti uko­li­ko im ne pre­da tor­bi­cu. Po­što je Ni­ko­lić i da­lje od­bi­jao da to uči­ni, na­pa­dač mu je pu­cao u no­gu, po­go­div­ši ga u bu­ti­nu. Na­kon to­ga su uspje­li da mu odu­zmu tor­bi­cu, u ko­joj je bi­lo oko 450 eura.
M.V.R.–M.V.P


Ni­ko­li­ća pro­na­šli pro­la­zni­ci

Ni­ko­li­ća su u Ur­gent­ni cen­tar pre­ba­ci­li slu­čaj­ni pro­la­zni­ci ka­da su vi­dje­li da je ra­njen. Iz KCCG nam je sa­op­šte­no da je Ni­ko­li­će­vo zdrav­stve­no sta­nje sta­bil­no i da će bi­ti ot­pu­šten na kuč­no li­je­če­nje.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"