Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-09-12 SASLUŠANI RATKO KOLJENŠIĆ I DRAGO MARAŠ
Priznali da su nosili oružje
Privođenje Koljenšića Priznali da su nosili oružje
Nik­ši­ća­nin Rat­ko Ko­ljen­šić za­dr­žan je u pri­tvo­ru na­kon sa­slu­ša­nja u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu. Pre­ma sa­zna­nji­ma „Da­na”, on je pred tu­ži­o­cem tvr­dio da je oruž­je ko­je je pro­na­đe­no kod Ne­ša Aj­ko­vi­ća i Dra­ga Ma­ra­ša nje­go­vo vla­sni­štvo. Nik­šić­ka po­li­ci­ja je prek­si­noć li­ši­la slo­bo­de Ko­ljen­ši­ća, Aj­ko­vi­ća i Ma­ra­ša na­kon što su u vo­zi­lu u ko­jem su se na­la­zi­la ova tri li­ca, a ko­jim je upra­vljao Ko­ljen­šić, pro­na­šli auto­mat­sko oruž­je „He­kler & Koh” i pi­štolj „glok”.
Ma­ra­šu je ta­ko­đe od­re­đe­no za­dr­ža­va­nje. On je pri­znao iz­vr­še­nje kri­vič­nog dje­la za ko­je se te­re­ti. „Da­nu” je iz tu­ži­la­štva sa­op­šte­no da je Ma­raš iz­nio od­bra­nu u ko­joj je pri­znao iz­vr­še­nje kri­vič­nog dje­la po­moć uči­ni­o­cu na­kon iz­vr­še­nja kri­vič­nog dje­la. Upr­kos pri­zna­nju od­re­đe­no mu je za­dr­ža­va­nje do 72 sa­ta, ali tu­ži­lac naj­vje­ro­vat­ni­je ne­će pred­la­ga­ti pri­tvor.
Sa­slu­ša­nje Aj­ko­vi­ća ni­je za­vr­še­no do za­klju­če­nja ovog bro­ja na­šeg li­sta.
U kri­vič­noj pri­ja­vi se na­vo­di da su slu­žbe­ni­ci CB Nik­šić u na­se­lju Stra­še­vi­na kon­tro­li­sa­li vo­zi­lo u ko­jem su se na­la­zi­la ova li­ca. Pri­li­kom kon­tro­le po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su pri­mi­je­ti­li da Ma­raš, ko­ji se na­la­zio na zad­njem sje­di­štu, kod se­be ima auto­mat­sko oruž­je „He­kler & Koh” mo­del MP5K, ko­ji je no­sio za po­ja­som, dok je Aj­ko­vić, ko­ji se na­la­zio na su­vo­za­če­vom mje­stu, kod se­be imao pi­štolj „glok” mo­del 17 sa uklo­nje­nim fa­brič­kim bro­jem. Pri­li­kom kon­tro­le ova li­ca su oruž­je ko­je je pri­mi­je­će­no kod njih od­ba­ci­la od se­be na pod vo­zi­la, sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.
Oruž­je je iz­u­ze­to i bi­će pred­met vje­šta­če­nja u Fo­ren­zič­kom cen­tru ka­ko bi se utvr­di­lo da li je even­tu­al­no po­ve­za­no sa iz­vr­še­njem ne­kog kri­vič­nog dje­la.
Vj.D

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"