Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-09-12 SAVJET AGENCIJE ZA CIVILNO VAZDUHOPLOVSTVO REIZABRAO DIREKTORA Đurović dobio treći mandat
Sa­vjet Agen­ci­je za ci­vil­no va­zdu­ho­plov­stvo (ACV) re­i­za­brao je na ju­če­ra­šnjoj sjed­ni­ce Dra­ga­na Đu­ro­vi­ća za di­rek­to­ra. Ovo će Đu­ro­vi­ću bi­ti tre­ći man­dat na toj po­zi­ci­ji. „Dan” je re­i­zbor Đu­ro­vi­ća na­ja­vio u su­bo­tu. Đu­ro­vić je do­bio jed­no­gla­snu po­dr­šku pri­sut­nih čla­no­va Sa­vje­ta.
– Ne­dav­ni iz­bor Đu­ro­vi­ća za čla­na Ko­or­di­na­ci­o­nog ko­mi­te­ta Evrop­ske kon­fe­ren­ci­je za ci­vil­no va­zdu­ho­plov­stvo je po­tvr­da nje­go­ve lič­ne an­ga­žo­va­no­sti i pu­ne po­sve­će­no­sti raz­vo­ju si­gur­no­sti i bez­bjed­no­sti ci­vil­nog va­zdu­ho­plov­stva. Ovo je pri­zna­nje za Cr­nu Go­ru, ko­ja po pr­vi put u isto­ri­ji ima pred­stav­ni­ka u ru­ko­vo­de­ćim struk­tu­ra­ma ne­ke od evrop­skih va­zdu­ho­plov­nih in­sti­tu­ci­ja. Za­to su čla­no­vi Sa­vje­ta oci­je­ni­li da će iz­bor Đu­ro­vi­ća ozna­či­ti kon­ti­nu­i­tet do­brih po­slov­nih re­zul­ta­ta Agen­ci­je i na­sta­vak pro­ce­sa ja­ča­nja bez­bjed­no­sti i si­gur­no­sti va­zdu­šnog sa­o­bra­ća­ja u Cr­noj Go­ri. Shod­no za­ko­nu, Sa­vjet je od­lu­ku o iz­bo­ru di­rek­to­ra Agen­ci­je upu­tio Mi­ni­star­stvu sa­o­bra­ća­ja ra­di da­va­nja sa­gla­sno­sti – sa­op­šti­li su iz ACV.
Sa­vjet je bi­rao di­rek­to­ra iz­me­đu Đu­ro­vi­ća i De­ja­ne Šu­škav­če­vić, dok se pri­ja­ve Zo­ra­na Mak­si­mo­vi­ća i Vla­di­mi­ra Du­lo­vi­ća nijesu pri­hva­ti­le. Da bi se reizabrao Đu­ro­vić ne­dav­no je mi­je­njan Za­kon o va­zdu­šnom sa­o­bra­ća­ju, ko­jim je omo­gu­ćen neo­gra­ni­čen broj man­da­ta di­rek­to­ru ACV. Pri­je iz­mje­na ni­je se mo­gao do­bi­ti tre­ći man­dat.D.M.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"