Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-09-12 PODGORIČANKA JOVANA KRIVOŠIJA (23) UHAPŠENA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA MILJANE PETRANOVIĆ (26) Nožem izbola poznanicu
<br />
In­spek­to­ri kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je Cen­tra bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca uhap­si­li su Jo­va­nu Kri­vo­ši­ju (23) zbog sum­nje da je iz­vr­ši­la kri­vič­no dje­lo ubi­stvo u po­ku­ša­ju. Ka­ko je sa­op­šte­no iz po­li­ci­je, ona je na­vod­no po­ku­ša­la da ubi­je Pod­go­ri­čan­ku Mi­lja­nu Pe­tra­no­vić (26).
– Cen­tru bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca 10. sep­tem­bra, oko 3 po­sli­je po­no­ći, pri­ja­vlje­no je da je do­šlo do po­vre­đi­va­nja žen­ske oso­be hlad­nim oruž­jem. Eku­pa je po­sla­ta u na­se­lje Do­nja Go­ri­ca, gdje se do­šlo do sa­zna­nja da je po­vri­je­đe­na Mi­lja­na Pe­tra­no­vić, a da je osum­nji­če­na za na­pad Jo­va­na Kri­vo­ši­ja po­bje­gla sa li­ca mje­sta – sa­op­šti­li su iz po­li­ci­je.
Pe­tra­no­vi­će­va je za­do­bi­la po­vre­de ra­me­na i le­đa po­što je Kri­vo­ši­ja ubo­la no­žem dva pu­ta.
Ubr­zo na­kon na­pa­da po­li­ci­ja je, na osno­vu ope­ra­tiv­nih sa­zna­nja pri­ku­plje­nih sa te­re­na, lo­ci­ra­la i uhap­si­la Kri­vo­ši­ju. Pre­ma sa­zna­nji­ma „Da­na”, ob­ra­ču­nu je pret­ho­di­la že­sto­ka sva­đa i tu­ča dvi­je dje­voj­ke. Is­tra­ži­te­lji će tek utvr­di­ti mo­tiv na­kon sa­slu­ša­nja ošte­će­ne i osum­nji­če­ne.
O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten de­žur­ni tu­ži­lac u Vi­šem tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­cu, ko­ji je dje­lo kva­li­fi­ko­vao kao ubi­stvo u po­ku­ša­ju. Tu­ži­lac je na­lo­žio is­tra­gu, a Kri­vo­ši­ja je za­dr­ža­na. Ona će, naj­vje­ro­vat­ni­je, da­nas bi­ti pre­da­ta su­di­ji za is­tra­ge Vi­šeg su­da u Pod­go­ri­ci.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"