Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-09-12 LIDER ORGANIZACIJE „OTPOR BEZNAĐU” POZVAN NA SKUP U GETEBORGU
Milačić na mitingu protiv NATO-a
Milačić Milačić na mitingu protiv NATO-a
Li­der po­li­tič­ke or­ga­ni­za­ci­je Ot­por bez­na­đu i osni­vač Po­kre­ta za ne­u­tral­nost Cr­ne Go­re Mar­ko Mi­la­čić go­vo­ri­će na de­mon­stra­ci­ja­ma pro­tiv NA­TO-a, ko­je se 16. sep­tem­bra odr­ža­va­ju u šved­skom gra­du Ge­te­bor­gu.
– Mre­ža od 32 or­ga­ni­za­ci­je i po­li­tič­ke par­ti­je „Stop Auro­ra 2017”, po­vo­dom odr­ža­va­nja NA­TO voj­ne vje­žbe na­zva­ne „Auro­ra 2017” na te­ri­to­ri­ji Šved­ske, po­zva­la je Mi­la­či­ća kao is­tak­nu­tog bor­ca za de­mo­kra­ti­za­ci­ju i ne­u­tral­nost na pod­ruč­ju Bal­ka­na da se obra­ti oku­plje­ni­ma i, iz­me­đu osta­log, pre­ne­se is­ku­stva Cr­ne Go­re u ve­zi sa NA­TO in­te­gra­ci­ja­ma –sa­op­štio je Ot­por bez­na­đu.
Mi­la­čić je, ka­ko se na­vo­di, ka­zao da je to od­lič­na pri­li­ka da se i van gra­ni­ca Cr­ne Go­re ču­je o „ne­prav­di ko­ja nam se do­ga­đa”.
– Čast je go­vo­ri­ti na jed­nom ova­ko va­žnom sku­pu, upo­zna­va­ti gra­đa­ne ši­rom Evro­pe o jed­nom ma­lom na­ro­du ve­li­ke tra­di­ci­je, ko­ji je ta­lac dvi­je ne­de­mo­krat­ske or­ga­ni­za­ci­je – do­ma­će kri­mi­nal­ne kli­ke oli­če­ne u tri de­ce­ni­je ne­smje­nji­voj vla­sti i nje­nih part­ne­ra u NA­TO-u. Bor­ba za de­mo­kra­ti­za­ci­ju, kroz za­la­ga­nje za ne­u­tral­nost, mo­ra bi­ti ba­zi­ra­na na uni­ver­zal­nim prin­ci­pi­ma, na po­ve­zi­va­nju sa pa­ci­fi­stič­kim or­ga­ni­za­ci­ja­ma i na Is­to­ku i na Za­pa­du, na ve­ćoj ulo­zi mla­dih lju­di – ka­zao je Mi­la­čić.
Po­ru­čio je da NA­TO pri­ča u Cr­noj Go­ri, od­no­sno, ka­ko je na­veo, NA­TO pre­va­ra, ni­je za­vr­še­na, kao što po­je­di­ni čak i u opo­zi­ci­ji is­ti­ču.
– Tek je po­če­la, i u na­red­nom pe­ri­o­du mo­ra­mo ura­di­ti sve da je što vi­še in­ter­na­ci­o­na­li­zu­je­mo, osvje­ži­mo i po­dig­ne­mo na mno­go ve­ći ni­vo. Cr­na Go­ra će bi­ti slo­bod­na tek on­da ka­da se ota­ra­si­mo i do­ma­ćih i stra­nih oku­pa­to­ra. Po­lo­vič­nost u toj bor­bi je po­li­tič­ka pre­va­ra. To ni­je sa­mo na­ša, cr­no­gor­ska bor­ba, već uni­ver­zal­na bor­ba za istin­sku de­mo­kra­ti­ju i slo­bo­du – po­ru­čio je Mi­la­čić.
V.R.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"