Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-12-06 NAJNOVIJI ,,HUAVEJ” UREĐAJ DOSTUPAN U M:TELU
Predstavljen „mejt 10 pro”
Predstavljen „mejt 10 pro”
Kom­pa­ni­je ,,Hu­a­vej” i M:tel si­noć su pre­mi­jer­no za cr­no­gor­sko tr­ži­šte pred­sta­vi­le „hu­a­vej mejt 10 pro” mo­bil­ni te­le­fon, ko­ji na­ja­vlju­je no­vu eru in­te­li­gent­nih ma­ši­na. Re­gi­o­nal­ni di­rek­tor ter­mi­nal­nog odje­lje­nja ,,Sr­bi­ja Rep of­fi­ce” Jacky Zha­oz­heng­wen na­gla­sio je da „hu­a­vej mejt 10” se­ri­ja do­no­si pr­vu mo­bil­nu plat­for­mu za­sno­va­nu na vje­štač­koj in­te­li­gen­ci­ji, či­me po­kre­će no­vu eru in­te­li­gent­nih te­le­fo­na.
–,,Hu­a­vej” je učvr­stio svo­ju po­zi­ci­ju na svjet­skom tr­ži­štu, ta­ko da se broj na­ših ko­ri­sni­ka sva­ko­dnev­no po­ve­ća­va. Po­no­sni smo što se ,,Hu­a­vej” kao tre­ći pro­iz­vo­đač mo­bil­nih ure­đa­ja po­zi­ci­o­ni­rao na li­sti naj­vred­ni­jih svjet­skih bren­do­va – ka­zao je Zha­oz­heng­wen.
Naj­no­vi­ji ure­đaj „hu­a­vej mejt 10” se­ri­je imao je svjet­sku pre­mi­je­ru u Min­he­nu pri­je mje­sec, a ka­ko je iz­me­đu osta­log po­ja­sni­la Alek­san­dra Alek­sić, se­ni­or tre­ner me­na­džer iz kom­pa­ni­je ,,Hu­a­vej”, „hu­a­vej mejt 10 pro” ima ja­ku ba­te­ri­ju ko­ja tra­je dva da­na, ot­po­ran je na vo­du i pra­ši­nu, po­sje­du­je una­pri­je­đe­nu ka­me­ru sa dvo­stru­kim so­či­vom i di­zajn za ko­ji su mno­gi re­kli da je naj­ljep­ši ,,hu­a­vej” te­le­fon na­pra­vljen do sa­da.
Iz­vr­šni di­rek­tor kom­pa­ni­je M:tel Vla­di­mir Lu­čić s po­no­som je is­ta­kao da je sa­rad­nja sa kom­pa­ni­jom ,,Hu­a­vej” po­no­vo re­zul­ti­ra­la je ti­me da će „hu­a­vej mejt 10 pro” u Cr­noj Go­ri pr­vo bi­ti do­stu­pan u po­slov­ni­ca­ma kom­pa­ni­je M:tel.
– Trend da pr­vi nu­di­mo no­ve uslu­ge i naj­no­vi­je ure­đa­je na­sta­vi­će­mo i u na­red­noj go­di­ni, uz još bo­ga­ti­ju i po­volj­ni­ju po­nu­du pa­ke­ta, ka­ko u mo­bil­noj, ta­ko i u fik­snoj te­le­fo­ni­ji – is­ta­kao je Lu­čić.
Naj­no­vi­ji ,,hu­a­vej” ure­đaj bi­će do­stu­pan u M:te­lu već od pet­ka, 8. de­cem­bra, a re­zer­va­ci­je su od 1. de­cem­bra mo­gu­će pu­tem Fej­sbuk pro­fi­la ,,M:tel ima­te pri­ja­te­lje”.S.R.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"