Dnevna ¬Ļtampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kśerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Rijeè Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-02-10 VLADA ODOBRILA DONACIJU KLINIČKOM CENTRU Klinici za psihijatriju 200.000 dolara
Vla≠da je ju≠če odo≠bri≠la pot≠pi≠si≠va≠nje do≠na≠tor≠skog ugo≠vo≠ra iz≠me≠đu Kli≠nič≠kog cen≠tra Cr≠ne Go≠re (KCCG) i Ru≠ka≠ko Fu≠ji≠hi≠ra Ko≠so≠vić, udo≠vi≠ce psi≠hi≠ja≠tra Du≠ša≠na Ko≠so≠vi≠ća, ko≠ja na≠mje≠ra≠va da Kli≠ni≠ku za psi≠hi≠ja≠tri≠ju po≠mog≠ne sa 200.000 eura. U od≠lu≠ci Vla≠de na≠vo≠di se da se KCCG 23. ja≠nu≠a≠ra 2018. go≠di≠ne obra≠tio Mi≠ni≠star≠stvu zdra≠vlja sa za≠htje≠vom ra≠di da≠va≠nja sa≠gla≠sno≠sti na pri≠jem do≠na≠ci≠je od g-đe Fu≠ji≠hi≠ra Ko≠so≠vić u iz≠no≠su od 200.000,00 do≠la≠ra za opre≠ma≠nje no≠ve Kli≠ni≠ke za psi≠hi≠ja≠tri≠ju u okvi≠ru KCCG.
– Po≠sred≠stvom advo≠kat≠ske kan≠ce≠la≠ri≠je Vu≠ji≠sić i Vu≠ko≠tić, JZU KCCG se obra≠ti≠la g-đa Ru≠ka≠ko Fu≠ji≠hi≠ra Ko≠so≠vić, udo≠vi≠ca dr Du≠ša≠na Ko≠so≠vi≠ća, psi≠hi≠ja≠tra, sa na≠mje≠rom da do≠ni≠ra 200.000 do≠la≠ra za opre≠ma≠nje no≠ve Kli≠ni≠ke za psi≠hi≠ja≠tri≠ju u okvi≠ru Kli≠nič≠kog cen≠tra Cr≠ne Go≠re. Na≠mje≠ra Ru≠ka≠ko Fu≠ji≠hi≠ra Ko≠so≠vić je da se pred≠met≠na sred≠stva is≠ko≠ri≠ste za opre≠ma≠nje odje≠lje≠nja u po≠me≠nu≠toj kli≠ni≠ci, kao i za osa≠vre≠me≠nja≠va≠nje bi≠bli≠o≠te≠ke ko≠ja će bi≠ti sa≠stav≠ni dio ove kli≠ni≠ke. U tom ci≠lju, za re≠a≠li≠za≠ci≠ju ove do≠na≠ci≠je, Kli≠nič≠ki cen≠tar Cr≠ne Go≠re otvo≠rio je de≠vi≠zni ra≠čun kod So≠si≠je≠te že≠ne≠ral ban≠ke – na≠vo≠de u od≠lu≠ci.
Vla≠da je ju≠če do≠ni≠je≠la od≠lu≠ku da Mi≠ni≠star≠stvo zdra≠vlja pot≠pi≠še ugo≠vor sa Evrop≠skom kan≠ce≠la≠ri≠jom Svjet≠ske zdrasvtve≠ne or≠ga≠ni≠za≠ci≠je, ko≠jim će se una≠pri≠je≠di≠ti sa≠rad≠nja u obla≠sti za≠ra≠znih i ne≠za≠ra≠znih bo≠le≠sti.D.B.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"