Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Kriza ozbiljna, premijer neozbiljan * Za psovanje Mila i države kažnjeni 2.400 eura * Smijenjen pošto je dobio policiju na sudu * Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Crveni alarm u Bijeloj kući * Mi želimo mir, a Rusi da vam otruju region
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Marko Milačić, lider pokreta Otpor beznađu:
– Pozvao sam Belog i njegovu družinu da dođu u Crnu Goru. Biće lijepo vidjeti nešto „belo”, a da nije kokain za drugove na vlasti, da uđe preko naše granice.

Vic Dana :)

Upoznavaju Hrista Stoičkova sa jednom plavušom i slavni fudbaler se predstavlja:
- Hristo Stoičkov.
- Vaistinu Stoičkov, odgovori plavuša.


Sjede Julije Cezar i Vendi i nailazi Viki. Kaže Cezar: - Vendi, vidi Viki!


Doktor se posle pregleda obraća jednom pacijentu:
- Vama je potreban savršeni mir. Prepisaću vam ove tablete za smirenje. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi!
Kupio Piroćanac ajfon 6, stavio ga u zadnji džep, sjeo i čulo se krrccc!
- Leleeee, daj bože da je kičma – povika Piroćanac.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo MINISTARKA SUZANA PRIBILOVIĆ NA KONFERENCIJI U TIRANI SAOPŠTILA Teže otvorenosti javne uprave
Vi­sok ni­vo otvo­re­no­sti jav­nih in­sti­tu­ci­ja, stva­ra­nje efi­ka­sne i ser­vi­sno opre­di­je­lje­ne jav­ne upra­ve na dr­žav­nom i na lo­kal­nom ni­vou i pri­bli­ža­va­nje stan­dar­du i ni­vou ko­je ima­ju ze­ma­lje čla­ni­ce Evrop­ske uni­je (EU), ci­lje­vi su ko­je je Vla­da po­sta­vi­la Stra­te­gi­jom re­for­me jav­ne upra­ve, ka­za­la je mi­ni­star­ka jav­ne upra­ve Su­za­na Pri­bi­lo­vić. Ona je na mi­ni­star­skom sa­stan­ku u okvi­ru re­gi­o­nal­ne kon­fe­ren­ci­je „Pru­ža­nje jav­nih uslu­ga u ze­mlja­ma Za­pad­nog Bal­ka­na“ u Ti­ra­ni uka­za­la da upr­kos ostva­re­nim po­zi­tiv­nim re­zul­ta­ti­ma u pret­hod­nom pe­ri­o­du u obla­sti re­for­me jav­ne upra­ve u Cr­noj Go­ri, još mno­go to­ga mo­ra da se ura­di.
– U 2017. go­di­ni fo­kus je usmje­ren ka una­pre­đe­nju or­ga­ni­za­ci­je jav­ne upra­ve i na­do­grad­nji slu­žbe­nič­kog si­ste­ma, kao i ja­ča­nje eUpra­ve u ci­lju jed­no­stav­ni­jeg i kva­li­tet­ni­jeg ostva­ri­va­nja pra­va gra­đa­na i pri­vre­de, ima­ju­ći u vi­du da upra­vo za­po­sle­ni u or­ga­ni­ma upra­ve ima­ju cen­tral­nu ulo­gu u pru­ža­nju uprav­nih uslu­ga gra­đa­ni­ma i pri­vre­di. Pa­ra­lel­no sa ovim pro­ce­si­ma, ove go­di­ne po­če­će da se pri­mje­nu­je no­vi Za­kon o uprav­nom po­stup­ku, ure­đen je za­ko­no­dav­ni okvir sa­rad­nje sa NVO, za­po­če­to je sa ra­dom na iz­mje­ni Za­ko­na o dr­žav­nim slu­žbe­ni­ci­ma i na­mje­šte­ni­ci­ma i usvo­jen je Za­kon o elek­tron­skoj iden­ti­fi­ka­ci­ji i pot­pi­su – sa­op­šti­la je Pri­bi­lo­vić.
Ona vje­ru­je da je re­for­ma jav­ne upra­ve pi­ta­nje ko­je jed­na­ko op­te­re­ću­je ze­mlje re­gi­o­na, te da je zbog to­ga zna­čaj­no da raz­mje­nju­ju po­zi­tiv­na is­ku­stva i in­for­ma­ci­je.
A.O.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"