Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Dobila finansijsku injekciju od Hitne pomoći * Za državni vrh tenderi ne važe * Brajuško u samici zbog straha od linča * Turiste postrojavali pa ih šamarali * Vatrena stihija odnijela više od 60 života * Moskvi sankcije, Briselu šamar * NATO berićet
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
Nakon ljetnje pauze čeka nas serija lokalnih izbora, koje u praksi nema ko da sprovede niti da kontroliše.

Vic Dana :)

Došli Mujo i Fata na bračno savjetovanje kod psihologa.
Fata se navila kako je Mujo ne voli više kao prije, ne gotivi je, raspričala se naveliko. Doktor iznenada ustane, strastveno poljubi Fatu u usta, počne da je hvata i gnječi na različitim mjestima i sjedne. Fata zanijemila i samo gleda.
Doktor se okrena Muju i kaže: „Vidiš, ovo njoj treba bar tri puta sedmično”.
Kaže Mujo: „Ma, doktore, mogu ja nju dovest ponedjeljkom i srijedom ali, vala, petkom ne mogu, igram fudbal sa jaranima”.


- Stariji čovjek, gluv na desno uvo traži ženu gluvu na lijevo uvo radi poznatstva i dobrog razumijevanja!
- Šifra: Dolby Surround!


- Uciteljica pita Pericu: koliko je dva i dva, a Perica kao iz topa odgovara četiri.
Na to će učiteljica: sjedni, pet.
Perica: Aaaaaaa, da, da pet!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo OBILJEŽEN POČETAK NOVE ROTARIJANSKE GODINE
Primopredaja dužnosti u rotari klubovima
Sa svečanosti Primopredaja dužnosti u rotari klubovima
Po­če­tak no­ve ro­ta­ri­jan­ske go­di­ne obi­lje­žen je ce­re­mo­ni­jom pri­mo­pre­da­je du­žno­sti pred­sjed­ni­ka u svim ro­ta­ri i ro­ta­rakt klu­bo­vi­ma u Cr­noj Go­ri. Sku­pu je pri­su­stvo­va­lo pre­ko 130 ro­ta­ri­ja­na­ca i pri­ja­te­lja.
– Ro­ta­ri je jed­na od naj­ve­ćih hu­ma­ni­tar­nih or­ga­ni­za­ci­ja na svi­je­tu sa 1.200.000 elit­nih čla­no­va za­jed­ni­ce oku­plje­nih oko ide­je pod­sti­ca­nja vi­so­kih etič­kih stan­dar­da u svim pro­fe­si­ja­ma hu­ma­ni­zma, ple­me­ni­to­sti i pro­spe­ri­te­ta. RI je je­dan od osni­va­ča Uje­di­nje­nih na­ci­ja i je­di­na ne­vla­di­na or­ga­ni­za­ci­ja sa stal­nom sto­li­com u UN – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Umje­sto do­sa­da­šnjeg pred­sjed­ni­ka RC Pod­go­ri­ca, Sa­še Ra­di­če­vi­ća, du­žnost je pre­u­ze­la Mi­le­na Du­ru­to­vić. RC Pod­go­ri­ca na­red­ne ro­ta­ri­jan­ske go­di­ne sla­vi 20 go­di­na od osni­va­nja, od ka­da u isto­ri­ji Cr­ne Go­re pr­vi put i eg­zi­sti­ra Ro­ta­ri po­kret.
Bu­dvan­ski Ro­ta­ri klub umje­sto Zo­ra­na La­zo­vi­ća, pred­sta­vlja­će Vla­di­mir Bu­la­to­vić, a bje­lo­polj­ski Ro­ta­ri klub umje­sto Mi­o­dra­ga Ba­ta Ba­ki­ća pred­vo­di­će Al­mas Če­kić, dok je u Plje­vlji­ma po­zi­ci­ju pred­sjed­ni­ka umje­sto Ra­da­na La­u­še­vi­ća, pre­u­zeo Lju­bi­ša Ćur­čić. U Ro­ta­ri klu­bu Ul­cinj umje­sto do­sa­da­šnjeg pred­sjed­ni­ka Pe­tra De­li­ća ubu­du­će će pred­sje­da­va­ti Ga­ni Re­sul­be­go­vić, a u Ba­ru umje­sto Sr­đa­na Gr­gi­ća pred­sje­da­va­će Želj­ko Ka­ra­ni­kić.
– Sve­ča­no­sti je pri­su­stvo­vao sa­da­šnji gu­ver­ner Di­strik­ta Cr­na Go­ra i Sr­bi­ja Ve­li­bor Zo­lak i bu­du­ći DG Ba­ne Ran­đe­lo­vić, član Ro­ta­ri klu­ba Niš Kon­stan­tin Ve­li­ki. Sve­ča­nost je obi­lje­žio i film o isto­ri­ja­tu na­stan­ka ro­ta­ri­jan­stva u Cr­noj Go­ri, pred­sta­vlja­nje ak­tiv­no­sti no­ve ener­gi­je ro­ta­ri­jan­stva, Ro­ta­rakt klu­ba Pod­go­ri­ca i na­stup vi­o­li­ni­sta, ro­ta­ri­jan­ca Mi­ra­na Be­gi­ća i ro­ta­rak­tov­ca Igo­ra Pe­jo­vi­ća. Pri­pa­da­ti Ro­ta­ri­ju zna­či bi­ti član ve­li­ke po­ro­di­ce svi­je­ta, bli­zak sa lju­di­ma ko­ji osje­ća­ju oba­ve­zu i po­tre­bu da uči­ne ne­što vi­še, ne za se­be, već za dru­go­ga. To je po­ro­di­ca, či­jim je pra­vi­li­ma po­na­ša­nja i dje­li­ma pro­te­kli vi­jek ovje­rio ser­ti­fi­kat po­zi­tiv­nog tra­ja­nja – za­klju­ču­je se u sa­op­šte­nju.
R.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"