Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo RAFET HUSOVIĆ RAZGOVARAO SA AMBASADOROM RABI ALHANTULIJEM Palestina traži našu podršku
Za dr­ža­vu Pa­le­sti­nu bi od zna­ča­ja bi­lo da bu­de čla­ni­ca u što je mo­gu­će vi­še me­đu­na­rod­nih or­ga­ni­za­ci­ja, i od ve­li­kog bi zna­ča­ja bi­la po­dr­ška Cr­ne Go­re Pa­le­sti­ni u tom smje­ru. To je ju­če is­ta­kao am­ba­sa­dor Pa­le­sti­ne u Cr­noj Go­ri Ra­bi­jem Al­han­tu­li na sa­stan­ku sa pot­pred­sjed­ni­kom Vla­de Ra­fe­tom Hu­so­vi­ćem. Ka­ko je sa­op­šte­no, am­ba­sa­dor Al­han­tu­li se za­hva­lio pot­pred­sjed­ni­ku Hu­so­vi­ću na sr­dač­nom pri­je­mu i upo­znao ga sa ak­tiv­no­sti­ma ko­je spro­vo­di.
– Na­gla­sio je da, i po­red svih te­ško­ća sa ko­ji­ma se dr­ža­va Pa­le­sti­na su­sre­će, že­le da di­plo­ma­ti­jom, uz po­moć 103 am­ba­sa­de ko­je ima­ju ši­rom svi­je­ta, uči­ne sve ka­ko bi po­bolj­ša­li uslo­ve ži­vo­ta za svo­je gra­đa­ne – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Hu­so­vić je is­ka­zao za­do­volj­stvo po­sje­tom am­ba­sa­do­ra Al­han­to­li­ja i na na­stav­ku sa­rad­nje ko­ju su za­po­če­li ra­ni­je. Is­ka­zao je ve­li­ko ra­zu­mi­je­va­nje i sa­o­sje­ća­nje sa sta­njem u ko­jem se na­la­zi na­rod Pa­le­sti­ne. Is­ta­kao je da dr­ža­va Pa­le­sti­na, mir­nim, de­mo­krat­skim i di­plo­mat­skim sred­stvi­ma, vo­di mu­dru po­li­ti­ku u ci­lju ostva­re­nja slo­bo­de za svoj na­rod.
– Je­di­ni va­lja­ni na­čin da se ostva­ri slo­bo­da Pa­le­sti­ne je put ko­jim ste vi oda­bra­li da do­đe­te do ci­lja, i si­gu­ran sam da ćete za to u Cr­noj Go­ri uvi­jek ima­ti iskre­nog part­ne­ra – re­kao je Hu­so­vić.
Hu­so­vić je po­seb­no is­ta­kao da je, po­red do­brih di­plo­mat­skih od­no­sa, neo­p­hod­no po­spje­ši­ti eko­nom­sku i kul­tur­nu sarad­nju dvi­ju dr­ža­va.
– Ka­ko bi se raz­mi­je­ni­le in­for­ma­ci­je i is­ku­stva tre­ba ra­di­ti na or­ga­ni­za­ci­ji kon­fe­ren­ci­ja i sku­po­va sa pred­stav­ni­ci­ma obje dr­ža­ve. To bi na ne­ki na­čin bi­la pri­pre­ma za po­ten­ci­jal­nu eko­nom­sku sa­rad­nju – za­klju­čio je Hu­so­vić.
V.R.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"