Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo SAVJET RTCG PODRŽAO PLAN VLADANA MIĆUNOVIĆA, IZ SINDIKATA RTCG NEGODUJU Krenule smjene urednika gledanih emisija Puno je sadržaja koji se preklapaju. Jedan broj emisija ćemo zamijeniti i skinuti sa programa, kazao je Vladan Mićunović Ono što je naročito važno jeste povjerenje i gledanost koja je povećana na 26,5 odsto, rekla je Andrijana Kadija
Čla­no­vi Sa­vje­ta Ra­dio-te­le­vi­zi­je Cr­ne Go­re (RTCG) po­dr­ža­li su na ju­če­ra­šnjoj sjed­ni­ci iz­mje­ne u pro­gram­sko-pro­duk­ci­o­nom pla­nu, ko­je je iz­nio di­rek­tor Te­le­vi­zi­je Cr­ne Go­re Vla­dan Mi­ću­no­vić.
Mi­ću­no­vić je čla­no­vi­ma sa­vje­ta sa­op­štio da je glav­na na­mje­ra da u prajm taj­mu za­dr­ži ne­ko­li­ko emi­si­ja.
– Ne­ko­li­ko emi­si­ja će­mo raz­vi­ja­ti i usa­vr­ša­va­ti – Okvir, Re­pli­ka, do­ku­men­tar­no ve­če sri­je­dom..., če­tvrt­kom Ma­ga­zin i pet­kom Uvod u vi­kend, ne­ke za­bav­no-mu­zič­ke emi­si­je, su­bo­tom film­ski pro­gram – do­dao je Mi­ću­no­vić.
Sa dru­ge stra­ne, od­lu­čio je da uki­ne ne­ke emi­si­je, a za ne­ke da pro­mi­je­ni vo­di­te­lje.
– Pu­no je sa­dr­ža­ja ko­ji se pre­kla­pa­ju. Je­dan broj emi­si­ja će­mo za­mi­je­ni­ti i ski­nu­ti sa pro­gra­ma. Ima­mo pro­blem sa oskud­nim vi­zu­el­nim sa­dr­ža­jem i mo­ra­mo da se po­za­ba­vi­mo sce­no­gra­fi­ja­ma. Emi­si­je Cr­ve­ni te­le­fon, NA­TO in­te­gra­ci­je… vi­še ne­će bi­ti u še­mi. Vo­di­te­lje ne­kih em­si­ja će­mo da za­mi­je­ni­mo, ka­zao je Mi­ću­no­vić.
Zbog no­vih iz­mje­na u pro­gram­skom pla­nu re­a­go­va­li su iz Sin­di­ka­ta RTCG i po­sla­li pi­smo ge­ne­ral­noj di­rek­to­ri­ci jav­nog ser­vi­sa An­dri­ja­ni Ka­di­ji.
– Iz­ra­ža­va­mo ne­go­do­va­nje zbog po­sled­njih do­ga­đa­ja ko­ji su iza­zva­ni pro­gram­skom po­li­ti­kom no­vog di­rek­to­ra… Kre­nu­lo se od smje­ne ured­ni­ka ve­o­ma gle­da­nih emi­si­ja. Ka­ko su u pi­ta­nju no­vi­na­ri od ugle­da ko­ji po an­ke­ta­ma pred­sta­vlja­ju i omi­lje­na TV li­ca ove me­dij­ske ku­će, ci­je­la ak­tiv­nost je shva­će­na kao de­gra­da­ci­ja du­go­go­di­šnjeg no­vi­nar­skog ra­da i ugro­ža­va­nje lič­nog i pro­fe­si­o­nal­nog do­sto­jan­stva, ali i ma­te­ri­jal­nog po­lo­ža­ja no­vi­na­ra… – pi­še u pi­smu Iz­vr­šnog od­bo­ra Sin­di­ka­ta za­po­sle­nih RTCG.
– Od­go­vor­nost za rad je na di­rek­to­ri­ci i di­rek­to­ru. Da­kle, jed­no­stav­no oni su ti ko­ji sno­se od­go­vor­nost i oni su ti ko­ji mo­ra­ju ima­ti ovla­šće­nja da bi­ra­ju pro­gram, ka­zao je pred­sjed­nik Sa­vje­ta RTCG Vla­di­mir Pa­vi­će­vić.
Na sjed­ni­ci Sa­vje­ta RTCG ju­če je pred­sta­vlje­no is­tra­ži­va­nje.
Is­tra­ži­va­nje jav­nog mnje­nja ra­đe­no u av­gu­stu, po­ka­zu­je da ra­ste gle­da­nost i po­vje­re­nje u RTCG.
– Raz­li­ka iz­me­đu Te­le­vi­zi­je Vi­je­sti i RTCG je sa­da ma­nja ne­go ikad, je­dan po­sto – ka­zao je član Sa­vje­ta RTCG Go­ran Đu­ro­vić.
Na ten­der za di­gi­ta­li­za­ci­ju ja­vi­le su se če­ti­ri fir­me, ali ni­jed­na ni­je is­pu­ni­la uslo­ve, ta­ko da će bi­ti ras­pi­san no­vi.
– Ono što je na­ro­či­to va­žno je­ste po­vje­re­nje i gle­da­nost ko­ja je po­ve­ća­na na 26,5 od­sto. Na­rav­no, ko­li­ko ohra­bru­ju ovi po­da­ci, tre­ba da nas za­bri­nu i da nas pod­stak­nu na bo­lji rad, ka­za­la je Ka­di­ja. 
Vl. O.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"