Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo POČINJE TAKMIČENJE „SIGURNA BUDUĆNOST” Informišu mlade
U or­ga­ni­za­ci­ji Al­fa cen­tra i Ko­mu­ni­ka­ci­o­nog ti­ma Sa­vje­ta za član­stvo u NA­TO-u tak­mi­če­nje za mla­de uz­ra­sta od 15 do 19 go­di­na, ko­je se or­ga­ni­zu­je po dru­gi put u Cr­noj Go­ri, po­či­nje da­nas i tra­ja­će do 15. apri­la. Svr­ha tak­mi­če­nja je da se po­dig­ne ni­vo in­for­mi­sa­no­sti mla­dih o ka­rak­te­ru, isto­ri­ji, ge­o­gra­fi­ji, po­li­ti­ci i bez­bjed­no­snim pi­ta­nji­ma Sje­ver­no­a­tlant­skog sa­ve­za. De­talj­ne in­for­ma­ci­je se mo­gu na­ći na saj­tu www.al­fa­cen­tar.org.
Ka­ko se na­vo­di u sa­op­šte­nju Mi­lo­ša Pe­ro­vi­ća, koor­di­na­to­ra tak­mi­če­nja, „Si­gur­na bu­duć­nost” je tim­sko tak­mi­če­nje za eki­pe od po dva čla­na.
– Kon­cept ovog tak­mi­če­nja omo­gu­ća­va uče­sni­ci­ma da po­ka­žu zna­nje o ka­rak­te­ru, isto­ri­ji, ge­o­gra­fi­ji, po­li­ti­ci i iz­nad sve­ga bez­bjed­no­snim pi­ta­nji­ma Sje­ve­rno­a­tlant­skog sa­ve­za kroz dva kru­ga pi­ta­nja. Naj­bo­ljim tak­mi­ča­ri­ma bi­će omo­gu­će­no da te­sti­ra­ju svo­ju fi­zič­ku i men­tal­nu iz­dr­ži­vost u tre­ćem kru­gu, što pod­ra­zu­mi­je­va tak­mi­če­nje u raz­li­či­tim sport­skim i voj­nič­kim vje­šti­na­ma. Za­do­volj­stvo nam je da po dru­gi put po­kre­će­mo ovo tak­mi­če­nje – is­ta­kao je Pe­ro­vić.L.N.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"