Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Kriza ozbiljna, premijer neozbiljan * Za psovanje Mila i države kažnjeni 2.400 eura * Smijenjen pošto je dobio policiju na sudu * Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Crveni alarm u Bijeloj kući * Mi želimo mir, a Rusi da vam otruju region
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Marko Milačić, lider pokreta Otpor beznađu:
– Pozvao sam Belog i njegovu družinu da dođu u Crnu Goru. Biće lijepo vidjeti nešto „belo”, a da nije kokain za drugove na vlasti, da uđe preko naše granice.

Vic Dana :)

Upoznavaju Hrista Stoičkova sa jednom plavušom i slavni fudbaler se predstavlja:
- Hristo Stoičkov.
- Vaistinu Stoičkov, odgovori plavuša.


Sjede Julije Cezar i Vendi i nailazi Viki. Kaže Cezar: - Vendi, vidi Viki!


Doktor se posle pregleda obraća jednom pacijentu:
- Vama je potreban savršeni mir. Prepisaću vam ove tablete za smirenje. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi!
Kupio Piroćanac ajfon 6, stavio ga u zadnji džep, sjeo i čulo se krrccc!
- Leleeee, daj bože da je kičma – povika Piroćanac.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija NA SASTANKU GUVERNERA SA PREDSTAVNICIMA SB OCIJENJENO Fokusirati se na razvoj malog i srednjeg biznisa
Eko­nom­sku po­li­ti­ku tre­ba kre­i­ra­ti ta­ko da oslo­bo­di ogrom­ne po­ten­ci­ja­le ra­sta ko­ji­ma ras­po­la­že Cr­na Go­ra i fo­ku­si­ra­ti se na raz­voj mi­kro, ma­log i sred­njeg bi­zni­sa, oci­je­ni­li su pred­stav­ni­ci Cen­tral­ne i Svjet­ske ban­ke na ju­če­ra­šnjem sa­stan­ku.
Gu­ver­ner Ra­do­je Žu­gić sa­stao se ju­če sa pot­pred­sjed­ni­kom SB za Evro­pu i Cen­tral­nu Azi­ju Kilirom Milerom, ko­jeg je upo­znao sa osnov­nim eko­nom­skim in­di­ka­to­ri­ma i sta­njem u fi­nan­sij­skom sek­to­ru, pla­no­vi­ma i ak­tiv­no­sti­ma CBCG ve­za­nim za sna­že­nje fi­nan­sij­ske sta­bil­no­sti.
– Tre­ba se fo­ku­si­ra­ti, po­red osta­log, na raz­voj mi­kro, ma­log i sred­njeg bi­zni­sa, ko­ji će do­pri­ni­je­ti otva­ra­nju no­vih rad­nih mje­sta, una­pre­đe­nju kva­li­te­ta ži­vo­ta gra­đa­na i, po­sle­dič­no, iz­da­šni­jim bu­džet­skih pri­ho­di­ma – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju CBCG.
Bi­lo je ri­je­či i o mo­guć­no­sti ugo­va­ra­nja pro­gra­ma bu­džet­ske po­dr­ške za Cr­nu Go­ru, te ak­tiv­no­sti­ma i mje­ra­ma ko­je je po­treb­no re­a­li­zo­va­ti u prav­cu kon­kre­ti­za­ci­je aran­žma­na. Žu­gić je re­kao da će CBCG, u do­go­vo­re­nim ro­ko­vi­ma, re­a­li­zo­va­ti sve ak­tiv­no­sti iz svo­je nad­le­žno­sti, ko­je se pr­ven­stve­no od­no­se na da­lje sna­že­nje re­gu­la­tor­nog okvi­ra, pro­cje­nu kva­li­te­ta ak­ti­ve, uvo­đe­nje evrop­skih stan­dar­da i im­ple­men­ta­ci­ju naj­bo­ljih prak­si, te da će, na taj na­čin, da­ti pu­ni do­pri­nos po­sti­za­nju do­go­vo­ra o pro­gra­mu bu­džet­ske po­dr­ške.
Miler je, ka­ko je na­ve­de­no, po­zdra­vio sma­nje­nje uče­šća ne­kva­li­tet­nih kre­di­ta u ukup­noj ak­ti­vi ba­na­ka, ko­je je za­bi­lje­že­no po­sled­njih go­di­na.
– Fi­skal­na sta­bil­nost, sa jed­ne stra­ne, i sna­žan i ot­po­ran fi­nan­sij­ski sek­tor, sa dru­ge, ključ­ni su ele­men­ti za iz­grad­nju i ja­ča­nje po­vje­re­nja u kre­dit­nu spo­sob­nost ze­mlje, kao i za uvo­đe­nje kom­po­nen­te pred­vi­dlji­vo­sti, što, da­lje, da­je sna­žan pod­sti­caj ubr­za­nju eko­nom­skog ra­sta – ka­zao je Mul­ler.
J.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"