Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija IZ PRIVREDNE KOMORE SAOPŠTENO Otvoren sekretarijat
Stal­ni se­kre­ta­ri­jat Ko­mor­skog in­ve­sti­ci­o­nog fo­ru­ma Za­pad­nog Bal­ka­na, či­ji su osni­va­či šest ko­mo­ra re­gi­o­na, otvo­ren je u Tr­stu u okvi­ru sa­mi­ta o Za­pad­nom Bal­ka­nu.
Iz Pri­vred­ne ko­mo­re ka­za­li su da će u fo­ku­su ra­da Se­kre­ta­ri­ja­ta bi­ti ja­ča­nje re­gi­o­nal­nih pri­vred­nih ini­ci­ja­ti­va, čvr­šće po­ve­zi­va­nje po­slov­nih za­jed­ni­ca, ot­kla­nja­nje ba­ri­je­ra uspje­šni­jem po­slo­va­nju i efi­ka­sni­ja po­dr­ška ja­ča­nju kon­ku­rent­no­sti pri­vre­de.
– Po­slov­na za­jed­ni­ca tra­ži kon­kret­na rje­še­nja i Se­kre­ta­ri­jat će se ti­me i ba­vi­ti, zbog če­ga će mu u fo­ku­su bi­ti re­gi­o­nal­ne pri­vred­ne ini­ci­ja­ti­ve i za­stu­pa­nje in­te­re­sa po­slov­ne za­jed­ni­ce kroz pre­po­ru­ke vla­da­ma za una­pre­đe­nje tr­go­vi­ne, in­ve­sti­ci­ja i po­slo­va­nja kom­pa­ni­ja – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju PKCG.
Ak­tiv­no­sti Se­kre­ta­ri­ja­ta bi­će usmje­re­ne i na pro­mo­ci­ju re­gi­o­na kao in­ve­sti­ci­o­ne de­sti­na­ci­je, ali i po­ve­zi­va­nje ma­lih i sred­njih pred­u­ze­ća zbog uklju­či­va­nja u do­ba­vljač­ke lan­ce mul­ti­na­ci­o­nal­nih kom­pa­ni­ja.
Osni­va­či Stal­nog se­kre­ta­ri­ja­ta su, po­red PKCG, Uni­ja ko­mo­ra Al­ba­ni­je, Vanj­sko­tr­go­vin­ska ko­mo­ra Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne, kao i pri­vred­ne ko­mo­re Ko­so­va, Ma­ke­do­ni­je i Sr­bi­je. Ko­mor­ski in­ve­sti­ci­o­ni fo­rum osno­van je 2015. go­di­ne, to­kom odr­ža­va­nja sa­mi­ta u Be­ču. J.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"