Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija SDP DANAS POČINJE SA PRIKUPLJANJEM POTPISA Na referendumu odlučiti o Aerodromima
So­ci­jal­de­mo­krat­ska par­ti­ja (SDP) da­nas će po­če­ti sa pri­ku­plja­njem pot­pi­sa gra­đa­na za or­ga­ni­zo­va­nje lo­kal­nog re­fe­ren­du­ma o bu­duć­no­sti Aero­dro­ma u Tiv­tu.
– Kao što smo se uvje­ri­li pro­te­klih ne­ko­li­ko mje­se­ci, lo­kal­na DPS vlast, sa par­ti­ja­ma ko­je je po­dr­ža­va­ju, pot­pu­no je ne­za­in­te­re­so­va­na da se ovo pi­ta­nje otvo­ri u lo­kal­noj skup­šti­ni pa smo se od­lu­či­li da na ovaj na­čin uklju­či­mo lo­kal­nu za­jed­ni­cu. Aero­drom u Tiv­tu je naj­ve­će i naj­zna­čaj­ni­je pred­u­ze­će u na­šem gra­du, u ko­jem di­rekt­no ili in­di­rekt­no ra­di ve­li­ki broj na­ših su­gra­đa­na. Pri­tom, ra­di se o iz­u­zet­no pro­fi­ta­bil­nom pred­u­ze­ću ko­je bi mo­glo ge­ne­ri­sa­ti i pre­ko 350 mi­li­o­na eura pro­fi­ta u na­red­nom pe­ri­o­du, kroz po­ve­ća­nje ka­pa­ci­te­ta sa sa­da­šnjih mi­li­on na tri mi­li­o­na put­ni­ka go­di­šnje. Na­še te­ze po­tvr­đu­je i iz­vje­štaj za osam mje­se­ci ra­da Aero­dro­ma u ko­jem se bi­lje­ži ve­li­ki po­rast bro­ja put­ni­ka, ko­jih će, pr­vi put ove go­di­ne, bi­ti pre­ko mi­li­on. Ka­ko bi na­sta­vio da se raz­vi­ja i do­pri­no­si pro­spe­ri­te­tu Tiv­ta i na­ših su­gra­đa­na, Aero­drom se ne smi­je pro­da­va­ti ili „va­lo­ri­zo­va­ti” bez ijed­nog pa­pi­ra ili stu­di­je ko­ji­ma bi se to oprav­da­lo. Zbog to­ga po­zi­va­mo na­še su­gra­đa­ne da nam da­ju po­dr­šku, ka­ko bi u naj­kra­ćem ro­ku or­ga­ni­zo­va­li re­fe­ren­dum na ko­jem bi da­li svo­je mi­šlje­nje, za ko­je nas ni­ko do­sad iz DPS Vla­de ili DPS ti­vat­ske vla­sti ni­je pi­tao – po­ru­či­li su iz SDP-a.
Oni ni­su od­u­sta­li od re­fer­ndu­ma ni na­kon što je pred­sjed­nik SD-a re­kao da je pro­tiv pri­va­ti­za­ci­je Aero­dro­ma, od­no­sno da tre­ba tom pred­u­ze­ću da­ti sa­gla­snost za di­za­nje kre­di­ta kod EBRD ka­ko bi se aero­drom re­kon­stru­i­sao.
Ž.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"