Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija PREMA OCJENI PREDSTAVNICE TUROPERATORA TUI NORDIK Na cijeni aranžmani za Crnu Goru
Pred­stav­ni­ci tu­ro­pe­ra­to­ra TUI Nor­dik i no­vi­na­ri iz če­ti­ri skan­di­nav­ske ze­mlje – Dan­ske, Šved­ske, Nor­ve­ške i Fin­ske, bo­ra­vi­će do ne­dje­lje u stu­dij­skoj po­sje­ti Cr­noj Go­ri. Bo­ra­vak or­ga­ni­zu­ju Na­ci­o­nal­na tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja (NTO), Ho­tel­ska gru­pa (HG) Bu­dvan­ska ri­vi­je­ra i tu­ri­stič­ka agen­ci­ja Gu­li­ver Mon­te­ne­gro iz Bu­dve.
– TUI Nor­dik je od ove go­di­ne u svo­ju po­nu­du uvr­stio po­seb­ne aran­žma­ne za Cr­nu Go­ru i u pe­ri­o­du od sre­di­ne ma­ja do ok­to­bra jed­nom sed­mič­no re­a­li­zu­je čar­ter le­to­ve iz Stok­hol­ma, Osla, Ko­pen­ha­ge­na i Hel­sin­ki­ja – pi­še u sa­op­šte­nju NTO.
Pi-ar me­na­džer TUI Nor­di­ka No­ra Aspen­gren ka­za­la je da je Cr­na Go­ra po­ten­ci­jal­no naj­u­zbu­dlji­vi­ja de­sti­na­ci­ja za od­mor u na­red­noj go­di­ni.
– Slič­no Hr­vat­skoj, ima bes­pre­kor­nu oba­lu, pre­div­nu pri­ro­du, kul­tur­no na­sle­đe pod za­šti­tom Or­ga­ni­za­ci­je za obra­zo­va­nje, na­u­ku i kul­tu­ru Uje­di­nje­nih na­ci­ja (Une­sko) i od­lič­nu ho­tel­sku po­nu­du za tu­ri­ste iz nor­dij­skih ze­ma­lja. Osim to­ga, mo­že­te do­bi­ti od­mor iz sno­va po ve­o­ma pri­stu­pač­noj ci­je­ni. Do­bro po­zna­ta ne­ki­ma, a pot­pu­no ne­po­zna­ta ve­ći­ni, ova pre­div­na ze­mlja će usko­ro bi­ti no­va zvi­je­zda na tu­ri­stič­koj ma­pi – re­kla je Aspen­gren.
Cr­na Go­ra, ka­ko je sa­op­šti­la, ima svoj po­seb­ni šarm, za­ni­mlji­vu isto­ri­ju i mo­že po­nu­di­ti sve što nor­dij­ski tu­ri­sti že­le.
– Ne­ma sum­nje da će usko­ro po­sta­ti omi­lje­na de­sti­na­ci­ja me­đu na­šim go­sti­ma – is­ta­kla je Aspen­gren.D.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"