Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija CRNOGORSKI PRIVREDNICI NA SAJMU U CELJU Uče od Slovenaca
Cr­no­gor­ski pri­vred­ni­ci mo­gu mno­go da na­u­če od svo­jih slo­ve­nač­kih ko­le­ga, na­ro­či­to ka­da su u pi­ta­nju obla­sti eko­no­mi­je i pri­vre­de, po­seb­no u di­je­lu raz­vo­ja ma­lih i sred­njih pred­u­ze­ća, ka­za­la je mi­ni­star­ka eko­no­mi­je Dra­gi­ca Se­ku­lić. Ona je go­vo­ri­la na otva­ra­nju iz­lo­žbe­nog pro­sto­ra cr­no­gor­skih pri­vred­ni­ka na 50. Saj­mu ma­le pri­vre­de i pred­u­zet­ni­štva u Ce­lju.
– Slo­ve­ni­ja je ide­al­na dr­ža­va od ko­je se mno­go to­ga mo­že na­u­či­ti u obla­sti­ma i eko­no­mi­je, i pri­vre­de, po­seb­no u di­je­lu raz­vo­ja ma­lih i sred­njih pred­u­ze­ća. I za dr­žav­nu upra­vu po­sto­ji pro­stor da do­sta na­u­či od slo­ve­nač­kih ko­le­ga u di­je­lu kre­i­ra­nja am­bi­jen­ta za raz­voj ma­lih i sred­nih pred­u­ze­ća. Sa dru­ge stra­ne, i na­ši pri­vred­ni­ci i te ka­ko mo­gu da na­u­če od svo­jih slo­ve­nač­kih ko­le­ga ka­ko se po­kre­će bi­znis, ka­ko se taj bi­znis odr­ža­va, ka­ko da osta­nu kon­ku­rent­ni i sa­da, u uslo­vi­ma ka­da je Slo­ve­ni­ja čla­ni­ca Evrop­ske uni­je – ka­za­la je Se­ku­li­će­va.
Ona je, ka­ko je sa­op­šte­no iz Mi­ni­star­stva eko­no­mi­je, sa­jam u Ce­lju oci­je­ni­la kao ve­o­ma ko­ri­stan.
Oko 30 cr­no­gor­skih kom­pa­ni­ja iz raz­li­či­tih sek­to­ra, me­đu ko­ji­ma je naj­ve­ći broj onih iz pre­hram­be­ne i pre­ra­đi­vač­ke in­du­stri­je, kao i uslu­žnih dje­lat­no­sti, pred­sta­vi­će u na­red­nim da­ni­ma svo­je pro­iz­vo­de i uslu­ge na celj­skom Saj­mu pred­u­zet­ni­štva.
Sa­op­šte­no je da će na saj­mu, osim pro­iz­vo­da i uslu­ga pred­u­ze­ća, bi­ti pred­sta­vlje­na i in­ve­sti­ci­o­na kli­ma u Cr­noj Go­ri.
D.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"