Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija NAGRADNI KONKURS CRNOGORSKOG TELEKOMA ZA STUDENTKINJE
Za najbolji rad 3.000 eura
Za najbolji rad 3.000 eura
Cr­no­gor­ski te­le­kom se uklju­čio u me­đu­na­rod­nu ini­ci­ja­ti­vu „Wo­men’s STEM Award”, či­ji je cilj pod­sta­ći mla­de že­ne na po­če­tak ka­ri­je­re u obla­sti­ma na­u­ke, teh­no­lo­gi­je, in­že­njer­stva i ma­te­ma­ti­ke. Di­rek­tor za ljud­ske re­sur­se u Cr­no­gor­skom te­le­ko­mu Mi­ro­slav Ja­ni­čić je ka­zao da ta kom­pa­ni­ja ak­tiv­no po­dr­ža­va raz­voj STEM obla­sti u Cr­noj Go­ri, jer su ta za­ni­ma­nja ključ­na za raz­voj di­gi­tal­ne eko­no­mi­je.
– Kao je­dan od vo­de­ćih po­slo­da­va­ca u Cr­noj Go­ri, Te­le­kom nu­di po­seb­no atrak­tiv­ne uslo­ve za mla­de struč­nja­ke iz ovih obla­sti. Ra­du­je nas da smo u pri­li­ci da se pri­klju­či­mo ovoj me­đu­na­rod­noj ini­ci­ja­ti­vi ko­ja ima za cilj po­pu­la­ri­za­ci­ju STEM za­ni­ma­nja me­đu mla­dim že­na­ma i po­zi­va­mo sve za­in­te­re­so­va­ne da se pri­ja­ve za uče­šće. Ini­ci­ja­ti­vu već pe­tu go­di­nu uza­stop­no or­ga­ni­zu­je Doj­če te­le­kom, a naj­bo­lji rad će bi­ti na­gra­đen sa tri hi­lja­de eura, dok će po­seb­no ino­va­tiv­ni ra­do­vi bi­ti na­gra­đe­ni sa 500 eura u sva­koj od ka­te­go­ri­ja – ka­zao je Ja­ni­čić.
Na­gra­da je na­mi­je­nje­na stu­dent­ki­nja­ma za­vr­šnih go­di­na STEM fa­kul­te­ta za na­u­ku, teh­no­lo­gi­ju, ma­te­ma­ti­ku i in­že­njer­tsvo, ili oni­ma ko­je su ne­dav­no di­plo­mi­ra­le, a ko­je tre­ba da do­sta­ve svoj di­plom­ski ili ma­gi­star­ski rad iz obla­sti kao što su in­ter­net stva­ri, vje­štač­ka in­te­li­gen­ci­ja, si­gur­nost na in­ter­ne­tu i mre­že bu­duć­no­sti. Kon­kurs će bi­ti otvo­ren do 25. fe­bru­a­ra.A.Đ.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"