Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Majke krenule u generalno spremanje * Da je imao volje, imao je i načina * U januaru ove godine dogovarali terorizam od prošle godine * Fabris ima šest primanja i tri stana * Majke krenule u generalno spremanje * Aplauzi i ovacije za„Biser Bojane” * Muzički spektakl u Beogradu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-02-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JANKO VUČINIĆ, predsjednik Radničke partije:
Đukanoviću, ako pokušaš da hapsiš narod, proći ćeš kao Čaušesku.

Vic Dana :)

Vozi Mujo kamion kroz Sloveniju. Piči on tako kad odjednom ga zaustavi policajac. Kaže policajac:
- Drug, migalec vam ne dela!
Izađe Mujo van i gleda okolo i čudi se. Policajac ga spopao:
- Drug, pogledajte, migalec vam ne dela!
Mujo gleda okolo sav u čudu. Opet će policajac:
- Migalec vam ne dela!
Kad Mujo odjednom:
- Ma pusti migalec, gledam gdje mi je prikolica!!!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika UHAPŠEN VOJIN GARDAŠEVIĆ (63) IZ DANILOVGRADA, ZBOG NAPADA NA FILIPA KNEŽEVIĆA (29) Komšiju ubo nožem
Da­ni­lov­grad­ska po­li­ci­ja uhap­si­la je Vo­ji­na Gar­da­še­vi­ća (63) iz tog gra­da, zbog sum­nje da je na­kon sva­đe kom­ši­ji Fi­li­pu Kne­že­vi­ću (29) za­dao ubod no­žem u pred­je­lu vra­ta i po­či­nio kri­vič­no dje­lo ubi­stvo u po­ku­ša­ju.
– De­žur­na slu­žba OB Da­ni­lov­grad je 15. fe­bru­a­ra oko 20.30 ča­so­va, oba­vi­je­šte­na da je u Ur­gent­ni blok Kli­nič­kog cen­tra u Pod­go­ri­ci do­ve­zen F.K. sa po­vre­dom u pred­je­lu vra­ta, te da se ovom li­cu pru­ža me­di­cin­ska po­moć. Slu­žbe­ni­ci OB Da­ni­lov­grad su od­mah po­stu­pi­li po oba­vje­šte­nju i mje­ra­ma i rad­nja­ma ko­je su pred­u­ze­li utvr­di­li su da je F.K. po­vre­da nanesena naj­vje­ro­vat­ni­je hlad­nim oruž­jem, od­no­sno no­žem. Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci pred­u­ze­li su ope­ra­tiv­ne ak­tiv­no­sti ko­je su ih ve­o­ma br­zo do­ve­le do iden­ti­te­ta li­ca za ko­je se sum­nja da je po­či­ni­lo ovo kri­vič­no dje­lo. Ra­di se o V.G. iz Da­ni­lov­gra­da ko­ji je si­noć pro­na­đen, a po­tom i li­šen slo­bo­de – na­vo­di se u sa­op­šte­nju Upra­ve po­li­ci­je.
O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten nad­le­žni dr­žav­ni tu­ži­lac u Vi­šem dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci. Utvr­đe­no je da se in­ci­dent do­go­dio u mon­ta­žnom objek­tu u mje­stu Gr­be oko 20.15 ča­so­va.
– Kri­mi­na­li­stič­ka ob­ra­da upu­ću­je na sum­nju da su V.G. i F.K, ko­ji su ina­če kom­ši­je, pr­vo za­jed­no sa još ne­ko­li­ko li­ca iz­vje­sno vri­je­me bo­ra­vi­li u na­ve­de­nom objek­tu i dvo­ri­štu ovog objek­ta gdje su se dru­ži­li. V.G. i F.K. su po­tom, sum­nja se, do­šli u ver­bal­ni kon­flikt, te je V.G, na­kon kra­će sva­đe, F.K. za­dao no­žem ubod u pred­je­lu vra­ta. Na li­cu mje­sta je iz­vr­šen uvi­đaj to­kom ko­jeg je pro­na­đen nož ko­jim je, sum­nja se, iz­vr­še­no ovo kri­vič­no dje­lo. Iz­u­ze­ti su i dru­gi tra­go­vi ko­ji će bi­ti upu­će­ni Fo­ren­zič­kom cen­tru ra­di vje­šta­če­nja – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.D.Ž.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"