Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Front odustao od referenduma za NATO * Zaplijenili dokumentaciju sa Milovim potpisima * Šefa Interpola tužila zbog mobinga * Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Putin gomila vojsku na granici sa Sjevernom Korejom * Britanija gubi više nego EU
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije:
Ne zveckamo oružjem, ali ćemo se braniti.

Vic Dana :)

Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu, kao i svima prije njega kaže:
- Molim te baci me nazad u vodu.
Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca. Izviri zlatna ribica iz vode i kaže:
- A, želja?
Na to će Bil:
- Ma ajd dobro! Reci šta želiš!

Meni će na svadbi svirati grupa „Youtube”.
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika IZJAŠNJENJEM VJEŠTAKA GRAFOLOŠKE STRUKE, NASTAVLJENO SUĐENJE BIVŠOJ ŠEFICI KOMERCIJALNE BANKE U KOTORU SNEŽANI DRAŠKOVIĆ
Nije sigurna je li parafirala isplate
Viši sud Nije sigurna je li parafirala isplate
Vje­štak gra­fo­lo­ške stru­ke Iva­na Po­po­vić ju­če je u pod­go­rič­kom Vi­šem su­du ka­za­la da pot­pi­si na za­htje­vi­ma za na­ja­vu is­pla­te ukup­no 150.000 eura sa ban­kov­nih ra­ču­na Sa­va Ku­nje­ri­ce i Bran­ke Ko­kić pri­pa­da­ju vje­ro­vat­no biv­šoj še­fi­ci ko­tor­ske fi­li­ja­le Ko­mer­ci­jal­ne ban­ke AD Bu­dva Sne­ža­ni Dra­ško­vić. Sa dru­ge stra­ne, okri­vlje­na je us­tvr­di­la da spor­ni pot­pi­si ni­je­su nje­ni. Pro­ces vo­di su­di­ja Su­za­na Mu­go­ša.
Osim Dra­ško­vi­će­ve, na op­tu­že­nič­koj klu­pi su se na­šli biv­ši slu­žbe­ni­ci ko­tor­ske fi­li­ja­le Ko­mer­ci­jal­ne ban­ke AD Bu­dva Da­li­bor Kri­vo­ka­pić i Je­le­na Jan­ko­vić zbog sum­nje da su tu­đe ra­ču­ne „olak­ša­li” za ukup­no 240.000 eura.
– Tvr­dim da ovo ni­je moj pot­pis, pa su ne­tač­ni za­ključ­ci vje­šta­ka da su spor­ni pot­pi­si na­sta­li od Sne­ža­ne Dra­ško­vić. Ja ova­ko ne pi­šem slo­vo „S” – ka­za­la je Dra­ško­vi­će­va.
Gra­fo­log Iva­na Po­po­vić je po­ja­sni­la da je u na­la­zu opi­sa­la va­ri­ja­bil­nost po­te­za kod pot­pi­sa op­tu­že­ne te da je kon­sta­to­va­la slič­nost sa ne­kom od va­ri­jan­ti.
– For­mi­ra­nje spor­nih pot­pi­sa ne pre­la­zi va­ri­ja­bil­nost pot­pi­sa ko­ji su da­ti u ma­te­ri­ja­lu. Ni­je­sam da­la de­cid­no iz­ja­šnje­nje, jer br­zi­na is­pi­si­va­nja spor­nih pot­pi­sa ni­je do­zvo­lja­va­la po­ku­šaj imi­ta­ci­je – ka­za­la je gra­fo­log.
Okri­vlje­na Sne­ža­na Dra­ško­vić je ka­za­la da ni­je ra­zu­mje­la šta je gra­fo­log ka­za­la.
– Ni­je­sam do­bi­la od­go­vor na mo­je pi­ta­nje jer ni­šta ni­je­sam ra­zu­mje­la šta je gra­fo­log ka­za­la – na­ve­la je Dra­ško­vi­će­va.
Na­kon što je bra­ni­lac Dra­ško­vi­će­ve, advo­kat Lju­bi­ša No­va­ko­vić, pre­for­mu­li­sao pi­ta­nje nje­go­ve kli­jent­ki­nje vje­štak je ka­za­la da ,,ne is­klju­ču­jem mo­guć­nost da ona to ni­je na­pi­sa­la, mi­slim da je­ste”.
Su­đe­nje se na­sta­vlja 10. ma­ja.
VJ.D


Šu­šić ni­ka­ko da za­vr­ši na­laz, ka­žnjen dva pu­ta

Vje­štak fi­nan­sij­ske stru­ke Ra­do­van Šu­šić ka­žnjen je 300 eura jer u ro­ku ko­ji je sud od­re­dio ni­je do­sta­vio do­pu­nu na­la­za i mi­šlje­nja.
– Kon­sta­tu­je se da vje­štak fi­nan­sij­ske stru­ke Ra­do­van Šu­šić ni­je do­sta­vio do­pu­nu na­la­za i mi­šlje­nja u ro­ku. Iz tog raz­lo­ga se ka­žnja­va sa 300 eura jer ni­je u za­kon­skom ro­ku do­sta­vio na­laz, što do­vo­di do odu­go­vla­če­nja su­đe­nja – po­ja­sni­la je su­di­ja Su­za­na Mu­go­ša. Šu­šić je na pro­šlom ro­či­štu ka­žnjen sa 300 eura iz istih raz­lo­ga.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"