Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Dobila finansijsku injekciju od Hitne pomoći * Za državni vrh tenderi ne važe * Brajuško u samici zbog straha od linča * Turiste postrojavali pa ih šamarali * Vatrena stihija odnijela više od 60 života * Moskvi sankcije, Briselu šamar * NATO berićet
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
Nakon ljetnje pauze čeka nas serija lokalnih izbora, koje u praksi nema ko da sprovede niti da kontroliše.

Vic Dana :)

Došli Mujo i Fata na bračno savjetovanje kod psihologa.
Fata se navila kako je Mujo ne voli više kao prije, ne gotivi je, raspričala se naveliko. Doktor iznenada ustane, strastveno poljubi Fatu u usta, počne da je hvata i gnječi na različitim mjestima i sjedne. Fata zanijemila i samo gleda.
Doktor se okrena Muju i kaže: „Vidiš, ovo njoj treba bar tri puta sedmično”.
Kaže Mujo: „Ma, doktore, mogu ja nju dovest ponedjeljkom i srijedom ali, vala, petkom ne mogu, igram fudbal sa jaranima”.


- Stariji čovjek, gluv na desno uvo traži ženu gluvu na lijevo uvo radi poznatstva i dobrog razumijevanja!
- Šifra: Dolby Surround!


- Uciteljica pita Pericu: koliko je dva i dva, a Perica kao iz topa odgovara četiri.
Na to će učiteljica: sjedni, pet.
Perica: Aaaaaaa, da, da pet!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika DAVOR ZLATIČANIN, GLEDIS ČEKAJ I ĐORĐIJE ŠUNJEVIĆ SPROVEDENI U ZIKS Napadači u pritvoru
Su­di­ja za is­tra­gu Osnov­nog su­da u Pod­go­ri­ci Mi­la­din Pe­jo­vić od­re­dio je pri­tvor do 30 da­na Da­vo­ru Zla­ti­ča­ni­nu (24), Gle­di­su Če­ka­ju (34) i Đor­đi­ju Šu­nje­vi­ću (31), ko­ji se te­re­te da su pre­tu­kli De­ja­na Goj­ko­vi­ća i Go­ra­na Ni­ke­zi­ća, čla­no­ve obez­bje­đe­nja li­de­ra De­mo­krat­skog fron­ta An­dri­je Man­di­ća. Pri­tvor im je od­re­đen zbog opa­sno­sti da će uti­ca­ti na svje­do­ke uko­li­ko se na­đu na slo­bo­di.
Zla­ti­ča­nin se te­re­ti za kri­vič­no dje­lo na­sil­nič­ko po­na­ša­nje i na­no­še­nje te­ških tje­le­snih po­vre­da u sa­i­zvr­ši­la­štvu, a Če­kaj i Šu­nje­vić su osum­nji­če­ni za na­no­še­nje te­ških tje­le­snih po­vre­da u sa­i­zvr­ši­la­štvu.
In­ci­dent se do­go­dio u če­tvr­tak is­pred pro­sto­ri­ja No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je, ka­da su tro­ji­ca osum­nji­če­nih na­pa­li Goj­ko­vi­ća i Ni­ke­zi­ća. Na­kon to­ga, čla­no­vi Man­di­će­vog obez­bje­đe­nja na­pad­nu­ti su is­pred Kli­nič­kog cen­tra Cr­ne Go­re, gdje su oti­šli na uka­zi­va­nje lje­kar­ske po­mo­ći.
Man­dić je ju­če do­sta­vio sni­mak na ko­jem se, ka­ko je ka­zao, ja­sno vi­di ka­ko de­vet oso­ba upa­da u stra­nač­ke pro­sto­ri­je. Ne­ka od li­ca sa snim­ka, tvr­di on, ka­sni­je su na­pa­la Goj­ko­vi­ća i Ni­ke­zi­ća. Man­dić je iz­ri­čit da je u pi­ta­nju re­žim­ski na­pad, a da vlast po­ku­ša­va da se sa­kri­je iza „tro­ji­ce slu­čaj­nih pro­la­zni­ka”.
– Pret­hod­na dva da­na ču­li su se sta­vo­vi da je na­ša re­ak­ci­ja na naj­no­vi­ji re­žim­ski na­pad pre­tje­ra­na, a tvrd­nja da vlast pro­vo­ci­ra gra­đan­ske su­ko­be neo­pre­zna i ne­po­treb­na. Svje­sni smo či­nje­ni­ce da su ocje­ne ko­je su iz­ni­je­li ne­ki me­di­ji i ana­li­ti­ča­ri, kao i dio opo­zi­ci­o­nih po­li­ti­ča­ra, bi­le do­mi­nant­no za­sno­va­ne na sa­op­šte­nji­ma re­ži­ma, ko­ji­ma su se od jav­no­sti skri­va­le či­nje­ni­ce ko­je naj­bo­lje svje­do­če o dra­ma­tič­no­sti si­tu­a­ci­je u ko­joj se na­la­zi Cr­na Go­ra. Na­i­me, re­žim po­ku­ša­va da naj­bru­tal­ni­ji fi­zič­ki upad u pro­sto­ri­je jed­ne po­li­tič­ke stran­ke u isto­ri­ji vi­še­par­ti­zma sa­kri­je pri­čom o be­za­zle­nom in­ci­den­tu iz­me­đu dva pri­pad­ni­ka obez­bje­đe­nja An­dri­je Man­di­ća i tri slu­čaj­na pro­la­zni­ka. Zbog to­ga smo od­lu­či­li da jav­nost pri­ka­že­mo sni­mak upa­da de­vet oso­ba u pro­sto­ri­je No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je – sa­op­štio je pre­kju­če Man­dić.
M.V.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"