Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika UNUTRAŠNJA KONTROLA ISPITIVALA POSTUPANJE POLICIJSKIH SLUŽBENIKA Disciplinski protiv trojice policajaca
<br />
Slu­žbe­ni­ci Odje­lje­nja za unu­tra­šnju kon­tro­lu po­li­ci­je to­kom ju­na su iz­vr­ši­li pet kon­tro­la za­ko­ni­to­sti po­stu­pa­nja po­li­cij­skih slu­žbe­ni­ka, a na osno­vu ope­ra­tiv­nih i dru­gih sa­zna­nja o mo­gu­ćim ne­za­ko­ni­to­sti­ma i ne­pra­vil­no­sti­ma u ra­du i po­stu­pa­nju. U dva slu­ča­ja utvr­đe­ne su či­nje­ni­ce i do­ka­zi ko­ji su uka­zi­va­li na po­sto­ja­nje osno­va­ne sum­nje u ne­pro­fe­si­o­nal­no ili ne­za­ko­ni­to po­stu­pa­nje po­li­cij­skih slu­žbe­ni­ka. Pod­ni­jet je pred­log za po­kre­ta­nje di­sci­plin­skog po­stup­ka pro­tiv po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka OB Ro­ža­je B.E. zbog te­žih po­vre­da slu­žbe­ne du­žno­sti iz čl.106 st.1 t.11 Za­ko­na o unu­tra­šnjim po­slo­vi­ma (sva­ka rad­nja, od­no­sno pro­pu­šta­nje rad­nje ko­jom se one­mo­gu­ća­va, ome­ta ili ote­ža­va iz­vr­ša­va­nje slu­žbe­nih za­da­ta­ka) i čl.83 st.1 t.4 Za­ko­na o dr­žav­nim slu­žbe­ni­ci­ma i na­mje­šte­ni­ci­ma (zlo­u­po­tre­ba po­lo­ža­ja ili pre­ko­ra­če­nje ovla­šće­nja u slu­žbi). Pred­lo­že­no je i po­kre­ta­nje di­sci­plin­skog po­stup­ka pro­tiv po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka OB Ro­ža­je A.M. zbog te­že po­vre­de slu­žbe­ne du­žno­sti iz čl.106 st.1 t.12 Za­ko­na o unu­tra­šnjim po­slo­vi­ma (ne­pred­u­zi­ma­nje ili ne­do­volj­no pred­u­zi­ma­nje mje­ra i rad­nji od stra­ne ne­po­sred­nog ru­ko­vo­di­o­ca ili od­go­vor­nog po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka u ci­lju utvr­đi­va­nja či­nje­nič­nog sta­nja u ve­zi sa pod­ni­je­tom pri­tu­žbom ili pri­go­vo­rom gra­đa­ni­na na po­stu­pa­nje po­li­cij­skog slu­žbe­ni­ka).
Ta­ko­đe, slu­žbe­nik OB Ro­ža­je H.S. te­re­ti se zbog te­že po­vre­de slu­žbe­ne du­žno­sti iz čl.106 st.1 t.11 Za­ko­na o unu­tra­šnjim po­slo­vi­ma (sva­ka rad­nja, od­no­sno pro­pu­šta­nje rad­nje ko­jom se one­mo­gu­ća­va, ome­ta ili ote­ža­va iz­vr­ša­va­nje slu­žbe­nih za­da­ta­ka).
M.V.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"