Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika fleš
No­sio he­ro­in

Dr­ža­vlja­nin Sr­bi­je Ivan Mar­ja­no­vić uhap­šen je u Bu­dvi zbog sum­nje da je šver­co­vao nar­ko­ti­ke. Li­si­ce na ru­ke sta­vlje­ne su mu u pe­tak ve­če.
Na­i­me, po­li­caj­ci su pri­li­kom kon­tro­le tog Ni­šli­je kod nje­ga pro­na­šli ma­nju ko­li­či­nu he­ro­i­na i ek­sta­zi­ja.
O hap­še­nju je oba­vi­je­šte­no Vi­še dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Pod­go­ri­ci.
Na­kon sa­slu­ša­nja u po­li­ci­ji, Mar­ja­no­vić je spro­ve­den u tu­ži­la­štvo, gdje mu je od­re­đe­no za­dr­ža­va­nje do pri­vo­đe­nja su­di­ji za is­tra­ge, ko­ji će do­ni­je­ti
od­lu­ku o pri­tvo­ru. M.V.P.


U pri­tvo­ru zbog ne­sre­će 

Tu­ži­lac u Osnov­nom  dr­žav­nom  tu­ži­la­štvu u Ko­to­ru Lji­lja­na Mi­lić od­re­di­la je­ za­dr­ža­va­nje do 72 sa­ta Moj­kov­ča­ni­nu M.S. (45), ko­ji je uče­stvo­vao u te­škoj sa­o­bra­ćaj­noj ne­sre­ći ko­ja se pre­kju­če do­go­di­la u Ko­to­ru, na lo­kal­nom pu­tu Jaz–Plo­če. U tom ude­su stra­da­li su Velj­ko Ra­di­sa­vlje­vić (33) i Ire­na Zlat­ko­vić (29) iz Ve­li­ke Pla­ne, ko­ji su bi­li na mo­to­ru ko­ji se su­da­rio sa “gol­fom” ko­jim je upra­vljao M.S.
Stra­vič­na ne­sre­ća do­go­di­la se oko 19.20 iz­me­đu pla­ža Tr­ste­no i Plo­če. Ra­di­sa­vlje­vić i Zlat­ko­vi­će­va po­vre­da­ma su pod­le­gli na li­cu mje­sta. Vo­zač „gol­fa” je sa­če­kao po­li­ci­ju na li­cu mje­sta.
Moj­kov­ča­nin će da­nas bi­ti pri­ve­den su­di­ji za is­tra­ge Osnov­nog su­da u Ko­to­ru, ko­ji će do­ni­je­ti od­lu­ku o pri­tvo­ru. B.M.


Po­vri­je­đe­ne dvi­je oso­be

Dvi­je oso­be su po­vri­je­đe­ne u ude­su ko­ji se do­go­dio u mje­stu Dro­mi­ra, na pu­tu Pod­go­ri­ca–Ko­la­šin. Pre­ma in­for­ma­ci­ja­ma ko­je smo do­bi­li do za­klju­če­nja ovog bro­ja na­šeg li­sta, oni su van ži­vot­ne opa­sno­sti.
Sa­o­bra­ćaj je na­kon ne­zgo­de bio u pre­ki­du oko dva sa­ta, pa su se stvo­ri­le ko­lo­ne na toj di­o­ni­ci. M.V.P.


Uda­rio dje­voj­či­cu

U sa­o­bra­ćaj­noj ne­sre­ći ko­ja se de­si­la ju­če, oko 16.30, u cen­tru Ba­ra lak­še je po­vri­je­đe­na ma­ljo­ljet­na žen­ska oso­ba. Ka­ko je sa­op­šte­no iz Upra­ve po­li­ci­je, dje­voj­či­ca se na­la­zi­la na bi­ci­klu ka­da ju je uda­rio „pa­sat” pod­go­rič­kih re­gi­star­skih ozna­ka. Za­mje­nik osnov­nog dr­žav­nog tu­ži­o­ca u Ba­ru iz­dao je na­log vje­šta­ci­ma sa­o­bra­ćaj­ne stru­ke da sa­či­ne na­laz, na­kon če­ga će bi­ti po­znat ta­čan uzrok ne­sre­će.


Za dan 18 ude­sa

U Cr­noj Go­ri se u pro­te­kla 24 sa­ta do­go­di­lo 18 sa­o­bra­ćaj­nih ne­zgo­da, a dvi­je oso­be su po­gi­nu­le.Po­li­ci­ja je sa­op­šti­la da je jed­na oso­ba te­že po­vri­je­đe­na, a 12 lak­še.
Po­li­ci­ja je iz­da­la 461 na­log za upla­tu nov­ča­nih ka­zni i pod­ni­je­la 72 pre­kr­šaj­ne pri­ja­ve. Od­u­ze­to je 37 vo­zač­kih do­zvo­la.
M.V.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"