Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika NASTAVLJENO SUĐENJE BERANCU ZDRAVKU PETROVIĆU Alkohol i brzina nijesu uzrok nesreće
Pred vi­je­ćem su­di­je Vi­šeg su­da u Bi­je­lom Po­lju Vu­ko­mira Bo­ško­vića ju­če je na­sta­vlje­no su­đe­nje Zdrav­ku Pe­tro­vi­ću iz Be­ra­na zbog kri­vič­nog dje­la te­ško dje­lo pro­tiv bez­bjed­no­sti sa­o­bra­ća­ja. Pre­ma op­tu­žni­ci Vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­la­štva ko­ju za­stu­pa Ha­san Lu­kač, u sa­o­bra­ćaj­noj ne­sre­ći ko­ja se do­go­di­la 2. de­cem­bra pro­šle go­di­ne, oko 6 sa­ti, u na­se­lju Bu­če u Be­ra­na­ma, stra­dao je Mar­ko Jok­si­mo­vić (76). On je pu­tem Be­ra­ne – An­dri­je­vi­ca vo­zio trak­tor sa uto­va­rom, ka­da ga je iz istog prav­ca otpo­za­di uda­rio džip „lan­dro­ver”, za či­jim vo­la­nom je bio Zdrav­ko Pe­tro­vić. Od si­li­ne uda­ra sta­rac je na mje­stu stra­dao.
Pro­či­tan je na­laz ti­ma sud­skih vje­šta­ka In­sti­tu­ta za sa­o­bra­ćaj iz Be­o­gra­da, u ko­jem se iz­me­đu osta­log na­vo­di da se ne­sre­ća do­go­di­la u ne­na­se­lje­nom mje­stu, a da al­ko­ho­li­sa­nost kod op­tu­že­nog ni­je uzrok ne­sre­će.
– Trak­tor je bio te­ško uoč­ljiv, a do ne­zgo­de bi do­šlo da je Pe­tro­vić vo­zio i ma­njom br­zi­nom od do­zvo­lje­ne – na­vo­di se u na­la­zu vješta­ka.
Na­la­zu je u pot­pu­no­sti pri­go­vo­rio za­stup­nik op­tu­žni­ce, za­tra­živ­ši da se na na­red­nom pre­tre­su, ko­ji je za­ka­zan za 12. ok­to­bar u 12 sa­ti, ne­spo­red­no sa­slu­ša pred­stav­nik ti­ma vje­šta­ka.
U ime od­bra­ne advo­ka­ti Dra­go Ko­na­tar i Ni­ko­la Ču­kić su ka­za­li da je nji­hov bra­nje­nik vo­zio u neo­svi­je­tlje­nom mje­stu i da je trak­tor ko­ji je išao is­pred nje­ga, ko­ji je imao i pri­ko­li­cu što je uslo­vi­lo da do­đe do ne­sre­će.
M.N

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"