Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV ČETIRI OSOBE ZBOG PLJAČKE PRVE BANKE U BERANAMA „Pink Panter” u sudnici
Van­pre­tre­sno vi­je­će bje­lo­polj­skog Vi­šeg su­da po­tvr­di­lo je op­tu­žni­cu pro­tiv Ba­ra­ni­na Go­ra­na Mi­la­ši­no­vi­ća i Pod­go­ri­ča­ni­na Mi­lo­ša Ce­ko­vi­ća (32), osum­nji­če­nih da su po­ve­za­ni sa dvo­ji­com mla­di­ća iz Be­o­gra­da ko­ji su sre­di­nom mar­ta opljač­ka­li be­ran­sku fi­li­ja­lu Pr­ve ban­ke. Isto­vre­me­no je za isto dje­lo po­tvr­đe­na op­tu­žni­ca pro­tiv Mi­la­na Br­ki­ća (19) i Fi­li­pa Mar­ja­no­vi­ća (18) iz Be­o­gra­da. Pljač­ka se do­go­di­la 13. mar­ta, a sa­mo sat ka­sni­je po­li­ci­ja je na pu­tu ka Ro­ža­ja­ma uhap­si­la pljač­ka­še Br­ki­ća i Mar­ja­no­vi­ća. Na­kon pljač­ke fi­li­ja­le Pr­ve ban­ke u Be­ra­na­ma, Upra­va po­li­ci­je je sa­op­šti­la da su dvo­ji­ca ma­ski­ra­nih mu­ška­ra­ca 13. mar­ta, oko 9 sa­ti i 20 mi­nu­ta, na­o­ru­ža­ni ušli u ban­ku. Je­dan je uz pri­jet­nju pi­što­ljem pri­mo­rao dvo­ji­cu za­po­sle­nih da leg­nu na pod, a dru­gi rad­ni­cu da mu iz se­fa pre­da no­vac. To­kom pljač­ke su pu­ca­li uvis, a po­tom po­bje­gli sa 150.000 eura.
– Na­kon što su Br­kić i Mar­ja­no­vić ka­ko se sum­nja, po­či­ni­li kri­vič­no dje­lo i uz pri­jet­nju va­tre­nim oruž­jem otu­đi­li oko 150 hi­lja­da eura na šte­tu fi­li­ja­le Pr­ve ban­ke u Be­ra­na­ma, po­bje­gli su u prav­cu Ro­ža­ja autom ko­ji je imao tak­si obi­ljež­ja, ko­jim je upra­vljao M.C., dok je G.M. upra­vljao vo­zi­lom „golf” ko­je se kre­ta­lo is­pred njih – na­vo­di se u sa­op­šte­nju po­li­ci­je.
Bar­ska po­li­ci­ja uhap­si­la je na­kon to­ga Mi­la­ši­no­vi­ća zbog sum­nje da je uče­stvo­vao u pljač­ki fi­li­ja­le Pr­ve ban­ke u Be­ra­na­ma. Pre­ma po­da­ci­ma iz po­li­cij­skih evi­den­ci­ja, Mi­la­ši­no­vić je po­ve­zan sa ozlo­gla­še­nom kri­mi­nal­nom gru­pom „Pink Pan­te­ri”, ko­ja je po­zna­ta po spek­ta­ku­lar­nim kra­đa­ma ši­rom svi­je­ta.
M.N.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"