Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika ODLOŽENO SUĐENJE ŠESTORICI BRAĆE MURATOVIĆ Nema vještaka
Po­nov­no su­đe­nje še­sto­ri­ci bra­će Mu­ra­to­vić iz Ro­ža­ja pred vi­je­ćem bje­lo­polj­skog Vi­šeg su­da ko­jim je tre­ba­lo da pred­sje­da­va Vu­ko­mir Bo­ško­vić, ju­če ni­je na­sta­vlje­no. Raz­log je ne­mo­guć­nost do­la­ska sud­skog vje­šta­ka me­di­cin­ske stru­ke dr Ne­ma­nje Ra­do­je­vi­ća iz Pod­go­ri­ce. Na­red­ni pre­tres je za­ka­zan za 11. ok­to­bar u 10 sa­ti. Optuženi su na pret­hod­nom pre­tre­su sa­op­šti­li da ni­je­su kri­vi.
– Ni­je­smo uče­stvo­va­li u ubi­stvu i ne pri­zna­je­mo dje­lo ko­je nam je op­tu­žni­com sta­vlje­no na te­ret – ka­za­li su op­tu­že­ni.
Ape­la­ci­o­ni sud Cr­ne Go­re uki­nuo je pre­su­du vi­je­ća Vi­šeg su­da u Bi­je­lom Po­lju, ko­jim je pred­sje­da­vao Vi­do­mir Bo­ško­vić, ko­jom je pre­ma op­tu­žni­ci ko­ju je za­stu­pa­la Na­da Bu­ga­rin, bi­la iz­re­če­na ka­zna bra­ći Mu­ra­to­vić – Mir­sa­du (32) Ja­smi­nu (30), Ane­su (29), El­mi­nu (20), Se­va­du (28), Adi­su (26) i El­vi­su. Uki­nu­ta je pre­su­da od ukup­na ka­zna 27 go­di­na za­tvo­ra za še­to­ri­cu bra­će.
Naj­vi­še je u toj uki­nu­toj pre­su­di do­bio Adis Mu­ra­to­vić, ko­ji je zbog kri­vič­nog dje­la te­ško ubi­stvo u po­ku­ša­ju sa ne­do­zvo­lje­nim dr­ža­njem oruž­ja do­bio 20 go­di­na ro­bi­je. Nje­mu se ina­če, su­di u od­su­stvu. Mir­sad je bio osu­đen na dvi­je go­di­ne, Ja­smin 1,6 go­di­na, Anes 1,8 go­di­na, El­min 1,3 go­di­ne i El­vis šest mje­se­ci. Tom pri­li­kom oslo­bo­đen je bio Se­vad za uče­stvo­va­nje u tu­či, što je po­tvr­dio i Ape­la­ci­o­ni sud Cr­ne Go­re.M.N.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"