Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika SVJEDOK SARADNIK U PREDMETU „DRŽAVNI UDAR” DANAS DAJE ISKAZ Saslušavaju Sinđelića
Svje­dok sa­rad­nik u pred­me­tu „dr­žav­ni udar” Sa­ša Sin­đe­lić da­nas će po pr­vi put u Spe­ci­jal­nom tu­ži­la­štvu da­ti is­kaz u svoj­stvu svje­do­ka sa­rad­ni­ka, ka­da će od­go­va­ra­ti na pi­ta­nja advo­ka­ta osum­nji­če­nih. Sa­slu­ša­nje Sin­đe­li­ća bi­lo je za­ka­za­no za 15. mart, ali je od­lo­že­no jer je funk­ci­o­ner DF-a Mi­lan Kne­že­vić do­sta­vio Spe­ci­jal­nom tu­ži­la­štvu pod­ne­sak u ko­jem tu­ži­o­ca oba­vje­šta­va da je tek dan ra­ni­je do­bio na­red­bu za pro­ši­re­nje is­tra­ge i da že­li da se upo­zna sa spi­si­ma pred­me­ta.
U pod­ne­sku Mi­la­na Kne­že­vi­ća se na­vo­di da on ni­je upo­znat sa sa­dr­ži­nom spi­sa i do­ka­zi­ma u pred­me­tu.
– Objek­tiv­no ni­je­sam u mo­guć­no­sti da se ade­kvat­no pri­pre­mim za od­bra­nu i ko­ri­stim sva za­kon­ska pra­va ko­ja pri­pa­da­ju okri­vlje­nom pri­li­kom spro­vo­đe­nja ove is­tra­žne rad­nje. Sto­ga vas mo­lim da za­ka­za­nu is­tra­žnu rad­nju sa­slu­ša­nja svje­do­ka sa­rad­ni­ka Alek­san­dra Sin­đe­li­ća od­lo­ži­te na ne­ki kra­ći vre­men­ski rok, ko­li­ko mi je po­treb­no da se upo­znam sa spi­si­ma pred­me­ta i do­ka­zi­ma, ka­ko bih u skla­du sa za­ko­nom mo­gao i ostva­ri­ti svo­je pu­no pra­vo na od­bra­nu – na­veo je Kne­že­vić u pod­ne­sku.
Li­der DF-a An­dri­ja Man­dić ta­da je oci­je­nio da je od­la­ga­nje sa­slu­ša­nja nji­ho­va po­bje­da i da od Spe­ci­jal­nog tu­ži­la­štva ni­je ni do­bio na­red­bu o pro­ši­re­nju is­tra­ge. Sa­op­štio je i da su tra­ži­li uvid u kom­plet­ne spi­se u ovom slu­ča­ju.
M.V.P.


Op­tu­žni­ca do 15. apri­la

Kat­nić je ra­ni­je na­ja­vio da će op­tu­žni­ca u pred­me­tu „dr­žav­ni udar” bi­ti po­dig­nu­ta do 15. apri­la. Is­ta­kao je da je Spe­ci­jal­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo do­ni­je­lo na­red­bu da se is­tra­ga vo­di pro­tiv 23 li­ca.
– Na­kon što je ski­nut po­sla­nič­ki imu­ni­tet za još dva li­ca, sa­da se po­stu­pak vo­di pro­tiv 25 li­ca – pre­ci­zi­rao je Kat­nić, na­vo­de­ći da ni­je is­klju­če­na mo­guć­nost da se spi­sak osum­nji­če­nih pro­ši­ri. U op­tu­žba­ma pro­tiv čel­ni­ka DF-a, ka­ko je ka­zao Kat­nić, ključ­no je da se utvr­di da li su zna­li za plan da se u no­ći iz­bo­ra 16. ok­to­bra pro­šle go­di­ne li­kvi­di­ra­ju ta­da­šnji pre­mi­jer Mi­lo Đu­ka­no­vić i pri­pad­ni­ci po­li­ci­je.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"