Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika DRAGAN ŠIMRAK UPOZORIO NA POSLEDICE MOGUĆE ROBIJE MILOŠA MAROVIĆA U SRBIJI Pažin da ne dozvoli ruganje pravdi
Član Pred­sjed­ni­štva SDP-a Dra­gan Ši­mrak po­zvao je mi­ni­stra prav­de Zo­ra­na Pa­ži­na da ne do­zvo­li da sin biv­šeg funk­ci­o­ne­ra DPS-a Mi­loš Ma­ro­vić ka­znu zbog mal­ver­za­ci­ja u Bu­dvi od­slu­ži u Sr­bi­ji i ti­me spri­je­či pla­ni­ra­no „ru­ga­nje prav­di”.
– Ima­mo in­for­ma­ci­je da se mo­že de­si­ti da Mi­loš Ma­ro­vić ko­ji je pri­znao mi­li­on­sku kra­đu u Bu­dvi kao dio or­ga­ni­zo­va­ne kri­mi­nal­ne gru­pe, ko­ju je vo­dio nje­gov otac, mo­že do­ći u si­tu­a­ci­ju da sa na­no­gi­com uži­va u ne­kom luk­su­znom apart­ma­nu u Sr­bi­ji, umje­sto u za­slu­že­nom smje­šta­ju u Spu­žu. Po­zi­va­mo mi­ni­stra Zo­ra­na Pa­ži­na da obez­bi­je­di pri­mje­nu za­ko­na i kao naj­od­go­vor­ni­ji omo­gu­ći pu­no po­što­va­nje prav­nog si­ste­ma Cr­ne Go­re – sa­op­štio je Ši­mrak.
On na­vo­di i da po­ru­ka ko­ju bi cr­no­gor­sko pra­vo­su­đe po­sla­lo ovim pri­mje­rom je­ste da je mo­gu­će pljač­ka­ti ko­li­ko ko že­li, ali da će se do­go­vo­ri­ti sa dr­ža­vom da vra­te sim­bo­lič­nu su­mu, a ka­znu pro­ve­du u udob­no­sti ne­kog luk­su­znog objek­ta ku­plje­nog nov­cem opljač­ka­nim od tih gra­đa­na.
– Pro­ći će­te bo­lje ne­go da ste, ne daj Bo­že, ne­do­zvo­lje­no ulo­vi­li 50 ki­la ri­be – upo­zo­ra­va Ši­mrak.
On je pod­sje­tio da je Pa­žin iz­ja­vio da bi „ta­kvo po­na­ša­nje bi­lo iz­ru­gi­va­nje prav­di i da on to ne­će do­zvo­li­ti”, zbog če­ga ga je po­zvao da sa­da jav­no ka­že što će uči­ni­ti.
– On bar zna da Cr­na Go­ra ima i pre­mi­je­ra, prav­do­lju­bi­vog ka­kav je i on sam, ko­ji bi pri­je pod­nio ostav­ku ne­go do­zvo­lio „iz­ru­gi­va­nje prav­di”. On bar ne bi do­zvo­lio, po­seb­no ne u da­ne ve­li­kih ju­bi­le­ja, hi­lja­du­go­di­šnji­ce dr­žav­no­sti i de­ce­ni­je od ob­no­ve ne­za­vi­sno­sti, da nam čla­no­vi kri­mi­nal­nih gru­pa iz vr­ha DPS-a iz brat­ske Sr­bi­je po­ru­ču­ju – za­dr­ža­će­mo pa­re od vas po­kra­de­ne i tro­ši­ti ih na slo­bo­di, va­ma eto dr­ža­vljan­stvo Cr­ne Go­re. To je mje­ra DPS pa­tri­o­ti­zma – ka­že Ši­mrak.
M.V.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"