Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ojadili državu za 4,5 miliona, za Mila sve čisto * Nema dogovora sa DPS-om i njegovim satelitima * Čitava partija pristupa Demokratama * Zakon pisali u interesu tajkuna * Djecu učili o pticama * Najljepša na svijetu * Gigant u zalivu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Drago Musić, trener atletičarke Slađane Perunovi&:
– Što su rezultati naših sportista bolji, to je ministarstvo prema njima gore.

Vic Dana :)

Facebook: Najbolji sam!
Youtube: I ja!
Google: Bez mene ništa!
Internet: Molim!?
Kompjuter: Bez mene nema nikog’ od vas!
Struja: O čemu vi pričate?
Tesla: What?
Teslina mama: Šta?
Teslin deda: Da nije nas, ne bi ni vas bilo!
Adam i Eva: Šta si to rekao?
Bog: Sram vas sve bilo!
Chuck Norris: Ajmo razlaz.

Dođe kompjuteraš u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Kultura U NIKŠIĆKOM DUHOVNOM CENTRU OTVORENA IZLOŽBA OSLIKANIH VASKRŠNJIH JAJA
Radovi čistih dječjih srca
Radovi čistih dječjih srca
Cr­kve­na op­šti­na Nik­šić i Otvo­re­ni ate­lje i ove go­di­ne or­ga­ni­zo­va­li su u Du­hov­nom cen­tru „Sv. Isa­i­je od Ono­go­šta” tra­di­ci­o­nal­nu iz­lo­žbu osli­ka­nih vas­kr­šnjih ja­ja. Mno­go­broj­na pu­bli­ka ima­la je pri­li­ku da po­gle­da bli­zu 90 vas­kr­šnjih ja­ja ko­ja su, uglav­nom osli­ka­la dje­ca, po­la­zni­ci Otvo­re­nog ate­ljea ko­jim ru­ko­vo­di aka­dem­ska sli­kar­ka Ve­sna Su­šić.
Otva­ra­ju­ći iz­lo­žbu igu­man Ma­na­sti­ra Pi­va je­ro­mo­nah Jef­ti­mi­je (Šku­le­tić) na­gla­sio je da se an­tič­ko i pra­vo­slav­no po­i­ma­nje lje­po­te raz­li­ku­je.
- Uvi­jek ka­da je bi­la ve­li­ka du­hov­nost, stva­ra­la se naj­div­ni­ja umjet­nost. Ima­mo, na pri­mjer, Hi­lan­dar­sku iko­nu Go­spo­da, Si­naj­sku Bo­go­ro­di­cu, i sva ta lje­po­ta ima od­blje­ske Car­stva ne­be­skog. Lje­po­ta to ra­ni­je ni­je mo­gla ima­ti, a to se omo­gu­ći­lo ka­da nam se Bog ja­vio. Ov­dje vi­di­te ra­do­ve iz či­stog dje­či­jeg sr­ca, i od nas za­vi­si ono što će­mo na nji­ma ve­če­ras vi­dje­ti, re­kao je je­ro­mo­nah Jef­ti­mi­je.
Iz­lo­že­ni eks­po­na­ti ura­đe­ni su od dr­ve­ta, a ma­li-ve­li­ki umjet­ni­ci su ih osli­ka­va­li ra­znim teh­ni­ka­ma. Po­stav­ka u nik­šić­kom Du­hov­nom cen­tru bi­će otvo­re­na na­red­nih de­se­tak da­na, a sav pri­hod od pro­da­je osli­ka­nih vas­kr­šnjih ja­ja bi­će opre­di­je­ljen u hu­ma­ni­tar­ne svr­he. U pro­gra­mu ve­če­ri uče­stvo­va­la je i et­no-rok gru­pa „Dža­num” iz Nik­ši­ća.
B.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"