Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Dobila finansijsku injekciju od Hitne pomoći * Za državni vrh tenderi ne važe * Brajuško u samici zbog straha od linča * Turiste postrojavali pa ih šamarali * Vatrena stihija odnijela više od 60 života * Moskvi sankcije, Briselu šamar * NATO berićet
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
Nakon ljetnje pauze čeka nas serija lokalnih izbora, koje u praksi nema ko da sprovede niti da kontroliše.

Vic Dana :)

Došli Mujo i Fata na bračno savjetovanje kod psihologa.
Fata se navila kako je Mujo ne voli više kao prije, ne gotivi je, raspričala se naveliko. Doktor iznenada ustane, strastveno poljubi Fatu u usta, počne da je hvata i gnječi na različitim mjestima i sjedne. Fata zanijemila i samo gleda.
Doktor se okrena Muju i kaže: „Vidiš, ovo njoj treba bar tri puta sedmično”.
Kaže Mujo: „Ma, doktore, mogu ja nju dovest ponedjeljkom i srijedom ali, vala, petkom ne mogu, igram fudbal sa jaranima”.


- Stariji čovjek, gluv na desno uvo traži ženu gluvu na lijevo uvo radi poznatstva i dobrog razumijevanja!
- Šifra: Dolby Surround!


- Uciteljica pita Pericu: koliko je dva i dva, a Perica kao iz topa odgovara četiri.
Na to će učiteljica: sjedni, pet.
Perica: Aaaaaaa, da, da pet!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Kultura KNJIŽEVNI SEGMENT „BARSKOG LJETOPISA” Veče Sonje Tomović Šundić
Knji­žev­ni pro­gram Ve­čer­nje sce­ne ju­bi­lar­nog „Bar­skog lje­to­pi­sa” ob­u­hva­ta ukup­no dva­de­set pro­mo­ci­ja knji­ga, ko­je su ras­po­re­đe­ne u tri cje­li­ne, bar­sku, cr­no­gor­sku i re­gi­o­nal­nu knji­žev­nu sce­nu. Ve­če­ra­šnja pre­zen­ta­ci­ja pi­sa­nog stva­ra­la­štva prof. dr So­nje To­mo­vić Šun­dić bi­će odr­ža­na, po tra­di­ci­ji, na pla­tou is­pred Dvor­ca kra­lja Ni­ko­le, kult­nom mje­stu li­te­rar­nih de­ša­va­nja, a po­či­nje u 21 sat. Mo­de­ra­tor ove knji­žev­ne ve­če­ri je njen ko­le­ga prof. dr Če­do­mir Ču­pić.
Šun­di­će­va je na pla­nu pi­sa­ne ri­je­či, iz obla­sti an­tro­po­lo­gi­je, fi­lo­zo­fi­je i este­ti­ke, autor­ka osam struč­nih knji­ga i broj­nih tek­sto­va ob­ja­vlje­nih u raz­li­či­tim na­uč­nim pu­bli­ka­ci­ja­ma i pe­ri­o­dič­nim iz­da­nji­ma. Knji­žev­ni opus či­ne knji­ge i stu­di­je „Pro­blem re­cep­ci­je u sa­vre­me­nim este­tič­kim te­o­ri­ja­ma”, „Nje­go­še­vo po­et­sko bo­go­slo­vlje­nje”, „Od knji­žev­nog dje­la ka či­ta­o­cu”, „Ogle­di iz an­tro­po­lo­gi­je”, „Da­ni­lo Kiš”, „Iz­me­đu Lov­će­na i Zi­da pla­ča”, „Nje­goš pje­snik i mi­sli­lac”, „Knji­žev­no-an­tro­po­lo­ški por­tre­ti”, i „Pe­tar I vla­dar cr­no­gor­ski”, te naj­no­vi­je „Nje­go­še­va fi­lo­zo­fi­ja čo­vje­ka”. D.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"