Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Kultura U KUĆI ĐURA JAKŠIĆA U BEOGRADU „Stihom govorim 5+”
U ku­ći Đu­re Jak­ši­ća u Be­o­gra­du, 21. ju­la u 19. ča­so­va Me­đu­na­rod­no udru­že­nje knji­žev­ni­ka i sli­ka­ra „Sti­hom go­vo­rim” iz Bi­je­log Po­lja pro­mo­vi­sa­će za­jed­nič­ku knji­gu 62 auto­ra iz re­gi­o­na. Ri­ječ je o knji­zi „Sti­hom go­vo­rim 5+”. Udru­že­nje je pri­je šest go­di­na ovom edi­ci­jom za­po­če­lo mi­si­ju da po­e­zi­jom spa­ja lju­de na svim kon­ti­nen­ti­ma. U pro­te­klih šest go­di­na u ovim knji­ga­ma svo­je ra­do­ve ob­ja­vi­lo vi­še od 80 auto­ra iz 14 ze­ma­lja.
- Še­sto po re­du iz­da­nje zbir­ke „Sti­hom go­vo­rim” re­a­li­zo­va­no je u okvi­ru IPA pro­jek­ta „Evro­pa za kul­tu­ru, Kul­tu­ra za Evro­pu”, pro­jek­ta pre­ko­gra­nič­ne sa­rad­nje Sr­bi­ja-Cr­na Go­ra, či­ji su no­si­o­ci i or­ga­ni­za­to­ri u ime Cr­ne Go­re JU „Rat­ko­vi­će­ve ve­če­ri po­e­zi­je” i NVO „Sti­hom go­vo­rim” iz Bi­je­log Po­lja - ka­že Slo­bo­dan Ob­ra­do­vić.
Do sa­da su uče­šće po­tvr­di­li pje­sni­ci Slo­bo­dan Zo­ran Ob­ra­do­vić, Pre­drag Bu­ba­nja, Ma­rin Ča­va­liš, La­bud Lon­čar, Mla­den Ba­bo­vić, Mirsada Ša­bo­tić, Ta­nja Pe­tro­vić, An­dre­ja Pa­u­no­vić, Pa­vle La­zić, Ma­ri­ja­na Pi­li­po­vić, Al­ma Ti­ja­nić, So­nja Mi­lo­va­no­vić, Pe­pi Ko­to­raš. Očekuje se do­la­zak još pje­sni­ka či­ji se ra­do­vi na­la­ze u knji­zi. Mo­de­ra­to­ri pro­gra­ma bi­će So­nja Mi­lo­va­no­vić i Alek­san­dar Ob­ra­do­vić.
Na­kon pro­mo­ci­je u Be­o­gra­du usli­je­di­će i pro­mo­ci­je u Pri­je­po­lju i Bi­je­lom Po­lju.
M.N.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"