Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ojadili državu za 4,5 miliona, za Mila sve čisto * Nema dogovora sa DPS-om i njegovim satelitima * Čitava partija pristupa Demokratama * Zakon pisali u interesu tajkuna * Djecu učili o pticama * Najljepša na svijetu * Gigant u zalivu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Drago Musić, trener atletičarke Slađane Perunovi&:
– Što su rezultati naših sportista bolji, to je ministarstvo prema njima gore.

Vic Dana :)

Facebook: Najbolji sam!
Youtube: I ja!
Google: Bez mene ništa!
Internet: Molim!?
Kompjuter: Bez mene nema nikog’ od vas!
Struja: O čemu vi pričate?
Tesla: What?
Teslina mama: Šta?
Teslin deda: Da nije nas, ne bi ni vas bilo!
Adam i Eva: Šta si to rekao?
Bog: Sram vas sve bilo!
Chuck Norris: Ajmo razlaz.

Dođe kompjuteraš u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom STARI PROBLEM NA ZLATICI
Neprohodan podvožnjak
Vodena barijera Neprohodan podvožnjak
Pod­vo­žnjak ko­ji ve­že Za­go­rič i Zla­ti­cu ju­če je od ra­nih ju­tar­njih ča­so­va bio ne­pro­ho­dan i za ka­mi­o­ne, a ka­moli za put­nič­ka vo­zi­la, pri če­mu se ni­ko od nad­le­žnih or­ga­na ni­je sje­tio da po­sta­vi znak za­bra­ne pro­la­ska. Fi­lip Ma­krid, za­mje­nik di­rek­to­ra Vo­do­vo­da, na­vo­di da ni­je­su ima­li pri­ja­va da je pod­vo­žnjak ka Zla­ti­ci ne­pro­ho­dan.
- Ne­ma pu­no kri­tič­nih lo­ka­ci­ja po gra­du jer ni­je bi­lo ne­kih ve­ćih pa­da­vi­na. Za pod­vo­žnjak ka Zla­ti­ci je u to­ku pri­pre­ma ten­de­ra za pump­nu sta­ni­cu ko­ja bi tre­ba­la da ri­je­ši pro­blem pla­vlje­nja na tom po­te­zu. Ako bu­de kri­tič­no, po­sta­vi­će­mo sa­o­bra­ćaj­ni znak za­bra­ne pro­la­za ako ga ne ukra­du, po­što nam se če­sto de­ša­va­lo da ga ukra­du ma­lo po­što ga po­sta­vi­mo, ili da iako sto­ji znak za­bra­ne, lju­di na svo­ju ru­ku po­ku­ša­ju pro­ći pa se za­gla­ve - na­vo­di Ma­krid.
Obil­ne pa­da­vi­ne uči­ni­le su ne­pro­hod­nim i do­bar dio Zla­ti­ce i Mur­to­vi­ne a jed­na od kri­tič­ni­jih uli­ca za pro­laz bi­la je Uli­ca ge­ne­ra­la Sa­va Oro­vi­ća na Mur­to­vi­ni. U jed­nom di­je­lu uli­ce je stvo­re­no bu­kval­no je­ze­ro pa je i za vo­za­če bi­lo kri­tič­no a ka­moli pje­ša­ke. Mje­šta­ni su se do­stje­ti­li pa su na tom mje­stu sa stra­ne po­sta­vi­li blo­ko­ve i ka­me­nje ka­ko bi pje­šak mo­gao pro­ći jer dru­ga­či­ji na­čin ne po­sto­ji, ob­zi­rom da u uli­ci ne po­sto­je tro­to­a­ri. S.R.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"