Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Front odustao od referenduma za NATO * Zaplijenili dokumentaciju sa Milovim potpisima * Šefa Interpola tužila zbog mobinga * Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Putin gomila vojsku na granici sa Sjevernom Korejom * Britanija gubi više nego EU
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije:
Ne zveckamo oružjem, ali ćemo se braniti.

Vic Dana :)

Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu, kao i svima prije njega kaže:
- Molim te baci me nazad u vodu.
Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca. Izviri zlatna ribica iz vode i kaže:
- A, želja?
Na to će Bil:
- Ma ajd dobro! Reci šta želiš!

Meni će na svadbi svirati grupa „Youtube”.
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom MENADŽER GLAVNOG GRADA I MENADŽMENT ČISTOĆE PRIJAVILI IMOVINU ZA PROŠLU GODINU
Đeković prima platu 1.136 eura
Đeković prima platu 1.136 eura
Me­na­džer Glav­nog gra­da Dra­gu­tin Đe­ko­vić u pro­šloj go­di­ni prihodovao je 31.036 eura. Od to­ga iz­no­sa Đe­ko­vić je 13.363 eura za­ra­dio po osno­vu oba­vlja­nja funk­ci­je me­na­dže­ra Glav­nog gra­da, gdje je mje­seč­no pri­mao pla­tu od 1.136 eura. Pre­o­sta­lih 17.400 eura prihodovao je od ren­te. Me­na­džer Glav­nog gra­da na ra­ču­nu ima de­set hi­lja­da eura go­to­vog nov­ca ali i osam hi­lja­da eura oro­če­nog šted­nog ulo­ga. Na nje­ga se vo­de i vo­zi­lo „land ro­ver fre­e­lan­der”iz 2004. go­di­ne, mo­to­cikl iz 2012. go­di­ne i pi­štolj iz 2002. go­di­ne ko­je je ku­pio. Dra­gu­tin Đe­ko­vić ima i stam­be­ni kre­dit ko­ji ot­pla­ću­je od 28. no­vem­bra 2006. go­di­ne. Po ovom osno­vu, ima dug od 134.550 eura, za ko­ji mu je mje­seč­na ra­ta 550 eura. Đe­ko­vić je pri­ja­vio i go­to­vin­ski kre­dit ko­ji ot­pla­ću­je od 1. ju­na 2013. go­di­ne. Po ovom osno­vu ima dug od 20.000 eura, a mje­seč­na ra­ta mu je sto eura.
Imo­vi­nu za pro­šlu go­di­nu pri­ja­vi­la je Da­ca Po­po­vić, iz­vr­šni di­rek­tor Či­sto­će. Ona je de­set mje­se­ci pro­šle go­di­ne pri­ma­la mje­seč­nu pla­tu od 922 eura, što je ukup­no 9.220 eura, dok je na­kon po­ve­ća­nja, po­sled­nja dva mje­se­ca pri­ma­la pla­tu od 1.238 eura i za­ra­di­la 2.476 eura. Nje­na ukup­na pri­ma­nja po ovom osno­vu za go­di­nu da­na su 11.696 eura. Da­ca Po­po­vić ima i 11.000 eura go­to­vog nov­ca ali i ak­ci­je u dru­štvi­ma Cr­na­go­ra­put, EPCG, Htbo, Iz­bor, Plap, Cr­no­gor­ski elek­tro­pre­no­sni si­stem, Sobs i Ul­ri. Iz­vr­šni di­rek­tor Či­sto­će od 5. no­vem­bra 2015. go­di­ne ot­pla­ću­je stam­be­ni kre­dit. Po tom osno­vu ima dug od 24.474 eura, gdje joj je mje­seč­na ra­ta 216 eura. Ta­ko­đe, op­tla­ću­je i go­to­vin­ski kre­dit od 23. ok­to­bra 2015. go­di­ne. Dug go­to­vin­skog kre­di­ta je 12.770 eura, a mje­seč­na ra­ta je 214 euro. Njen su­prug Mi­haj­lo za­po­slen je u Či­sto­ći gdje pri­ma pla­tu od 416 eura, pa je po ovom osno­vu u pro­šloj go­di­ni za­ra­dio 4.992 eura. Na nje­ga se vo­di auto­mo­bil „pa­sat”iz 2002. go­di­ne.
Agen­ci­ji za spre­ča­va­nje ko­rup­ci­je imo­vi­nu i pri­ho­de je pri­ja­vio i Vo­jin Kat­nić, po­moć­nik iz­vr­šnog di­rek­to­ra Či­sto­će. Nje­go­va pla­ta mje­seč­na je bi­la 877 eura pa je za de­set mje­se­ci pro­šle go­di­ne za­ra­dio 8.720 eura. Na­kon po­ve­ća­nja, u zad­nja mje­se­ca mje­se­ca pri­mao je 1.079 eura i za­ra­dio 2.158 eura. To zna­či da je u pro­šloj go­di­ni nje­gov pri­hod bio 10.878 eura. Na Kat­ni­ća se vo­de nji­va od 1.028 kva­dra­ta i li­va­da od 798 kva­dra­ta ko­je je do­bio na po­klon. On ima i de­set hi­lja­da oro­če­nog šted­nog ulo­ga, kao i ak­ci­je u Plan­ta­ža­ma i HLT Fon­du. N.S.-A.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"