Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Front odustao od referenduma za NATO * Zaplijenili dokumentaciju sa Milovim potpisima * Šefa Interpola tužila zbog mobinga * Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Putin gomila vojsku na granici sa Sjevernom Korejom * Britanija gubi više nego EU
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije:
Ne zveckamo oružjem, ali ćemo se braniti.

Vic Dana :)

Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu, kao i svima prije njega kaže:
- Molim te baci me nazad u vodu.
Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca. Izviri zlatna ribica iz vode i kaže:
- A, želja?
Na to će Bil:
- Ma ajd dobro! Reci šta želiš!

Meni će na svadbi svirati grupa „Youtube”.
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom FORMIRANA GRUPA RADNIKA ČISTOĆE
Posebna ekipa za divlje deponije
Čišćenje Bloka pet Posebna ekipa za divlje deponije
Eki­pe Či­sto­će ju­če su sa dvi­je auto­či­sti­li­ce ukla­nja­le na­go­mi­la­ne de­po­ni­je ze­mlje i dru­gog ot­pa­da uz ivič­nja­ke u di­je­lu gra­da pre­ko Mo­ra­če i na Sta­rom aero­dro­mu. Ovo pred­u­ze­će je po­red rad­ni­ka ko­ji sva­ko­dnev­no odr­ža­va­ju jav­ne po­vr­ši­ne an­ga­žo­va­lo i gru­pu ko­ja ukla­nja ko­mu­nal­ni ot­pad sa jav­nih po­vr­ši­na. Sa dvi­je auto­či­sti­li­ce rad­ni­ci su ukla­nja­li na­go­mi­la­nu ze­mlju i dru­gi ot­pad uz ivič­nja­ke u Blo­ku pet, Blo­ku šest i Blo­ku de­vet, u di­je­lu Sta­re va­ro­ši i uli­ca­ma Mi­tra Ba­ki­ća, Brat­stva i je­din­stva, Cr­no­gor­skih ser­da­ra, 8 mar­ta i Bu­le­va­ru Sa­ve Ko­va­če­vi­ća.
- Ova ak­ci­ja, po­red re­dov­nih po­slo­va či­šće­nja jav­nih po­vr­ši­na ko­ji se oba­vlja­ju sva­ko­dnev­no, ima za cilj de­talj­no či­šće­nje blo­kov­skih po­vr­ši­na, a na­red­nih da­na će shod­no te­ren­skim pro­cje­na­ma bi­ti or­ga­ni­zo­va­na i u dru­gim dje­lo­vi­ma gra­da. Oče­ku­je­mo da će efek­ti ova­kvih ak­ci­ja bi­ti du­go­roč­ni, ali u isto vri­je­me i da će se po­di­ći svi­jest po­je­di­na­ca da svi za­jed­no mo­ra­mo da vo­di­mo vi­še ra­ču­na o či­sto­ći gra­da – sa­op­šti­li su iz Či­sto­će. A.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"