Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Kriza ozbiljna, premijer neozbiljan * Za psovanje Mila i države kažnjeni 2.400 eura * Smijenjen pošto je dobio policiju na sudu * Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Crveni alarm u Bijeloj kući * Mi želimo mir, a Rusi da vam otruju region
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Marko Milačić, lider pokreta Otpor beznađu:
– Pozvao sam Belog i njegovu družinu da dođu u Crnu Goru. Biće lijepo vidjeti nešto „belo”, a da nije kokain za drugove na vlasti, da uđe preko naše granice.

Vic Dana :)

Upoznavaju Hrista Stoičkova sa jednom plavušom i slavni fudbaler se predstavlja:
- Hristo Stoičkov.
- Vaistinu Stoičkov, odgovori plavuša.


Sjede Julije Cezar i Vendi i nailazi Viki. Kaže Cezar: - Vendi, vidi Viki!


Doktor se posle pregleda obraća jednom pacijentu:
- Vama je potreban savršeni mir. Prepisaću vam ove tablete za smirenje. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi!
Kupio Piroćanac ajfon 6, stavio ga u zadnji džep, sjeo i čulo se krrccc!
- Leleeee, daj bože da je kičma – povika Piroćanac.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom NAČELNIK KOMUNALNE POLICIJE GORAN JANKOVIĆ NAJAVIO
Uvode biciklističke patrole
Janković Uvode biciklističke patrole
Ko­mu­nal­na po­li­ci­ja uve­šće bi­ci­kli­stič­ke pa­tro­le ko­je će bi­ti za­du­že­ne da pa­tro­li­ra­ju gra­dom i šti­te bi­ci­kli­stič­ke sta­ze, na­ja­vio je Go­ran Jan­ko­vić, na­čel­nik. On je za Jav­ni ser­vis sa­op­štio da će bi­ci­kli­stič­ke pa­tro­le pi­sa­ti gra­đa­ni­ma ka­zne ako se ne­pro­pi­sno par­ki­ra­ju na sta­za­ma ku­da vo­ze bi­ci­kli­sti. Ne­pro­pi­sno par­ki­ra­nje, ka­ko je na­veo Jan­ko­vić, sa­da je u nad­le­žno­sti Ko­mu­nal­ne in­spek­ci­je.
- Ka­da je u pi­ta­nju pri­mje­na Za­ko­na o bez­bjed­no­sti sa­o­bra­ća­ja, ne­pro­pi­sno par­ki­ra­nje je sa­da u nad­le­žno­sti Ko­mu­nal­ne in­spek­ci­je, od­no­sno „pa­uk” slu­žbe. Mi­slim da će­mo u na­red­nom pe­ri­o­du, zbog po­ve­ća­nog obi­ma po­sla i sve­ga osta­log, tra­ži­ti da se Ko­mu­nal­noj po­li­ci­ji vra­ti da mo­gu da sank­ci­o­i­ni­šu ne­pro­pi­sno par­ki­ra­nje. Ono­ga mo­men­ta ka­da nam se to vra­ti uve­šće­mo ta­ko­zva­ne bi­ci­kli­stič­ke pa­tro­le u Pod­go­ri­ci. Pri­o­ri­tet će nam bi­ti za­šti­ta bi­ci­kli­stih sta­za i svih po­vr­ši­na ko­je su jav­ne i na ko­ji­ma je za­bra­nje­no par­ki­ra­nje bi­lo da su u pi­ta­nju ze­le­ne ili tro­to­ar­ske po­vr­ši­ne. Ko­mu­nal­ni po­li­caj­ci će na bi­ci­li­ma obi­la­zi­ti grad i sank­ci­o­ni­sa­ti gra­đa­ne - sa­op­štio je Jan­ko­vić za Jav­ni ser­vis.
Da će Ko­mu­nal­na po­li­ci­ja bi­ti opre­mlje­na bi­ci­kli­ma na­ja­vio je i Mi­o­mir Jak­šić, v.d. se­kre­ta­ra za fi­nan­si­je, ko­men­ta­ri­šu­ći bu­džet Glav­nog gra­da za ovu go­di­nu.
N.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"