Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom GLAVNI GRAD OTUĐIO PARCELU
Za 3.064 eura prodali 18 kvadrata
Podgorica Za 3.064 eura prodali 18 kvadrata
Od po­sled­nje sjed­ni­ce Skup­šti­ne Glav­nog gra­da ko­ja je odr­ža­na 12. ju­na Glav­ni grad je za 3.064 eura pro­dao par­ce­lu od 18 kva­dra­ta. Par­ce­la je, ka­ko pi­še u in­for­ma­ci­ji o pre­no­su pra­va svo­ji­ne na gra­đe­vin­skom ze­mlji­štu Glav­nog gra­da u slu­ča­ju do­kom­ple­ti­ra­nja ur­ba­ni­stič­ke par­ce­le ko­ja je u svo­ji­ni prav­nog ili fi­zič­kog li­ca, pro­da­ta Va­si­li­ju Jak­ši­ću.
-Va­si­li­ju Jak­ši­ću je pre­ni­je­to, uz na­kna­du, pra­vo svo­ji­ne na gra­đe­vin­skom ze­mlji­štu po­vr­ši­ne 18 kva­dra­ta, ozna­če­no ka­ta­star­skom par­ce­lom broj 3735/4 iz li­sta ne­po­kret­no­sti broj 1773 KO To­lo­ši, ra­di do­kom­ple­ti­ra­nja ur­ba­ni­stič­ke par­ce­le broj 1.694, u za­hva­tu DUP-a „Mo­mi­ši­ći B– iz­mje­ne i do­pu­ne. Na osno­vu iz­ja­šnje­nja Se­kre­ta­ri­ja­ta za pla­ni­ra­nje i ure­đe­nje pro­sto­ra i za­šti­tu ži­vot­ne sre­di­ne kon­sta­to­va­no je da ur­ba­ni­stič­ku par­ce­lu, po­red ove par­ce­le či­ni ka­ta­star­ska par­ce­la broj 1694 ukup­ne po­vr­ši­ne 748 kva­dra­ta, ko­ja je Jak­ši­će­va svo­ji­na. Na osno­vu iz­vje­šta­ja o pro­cje­ni od 23. apri­la 2015 .go­di­ne, ko­ji je sa­či­ni­la ko­mi­si­ja Upra­ve za ne­kret­ni­ne Cr­ne Go­re, utvr­đe­na je vri­jed­nost ovog ze­mlji­šta u iz­no­su od 170,23 eura po kva­dra­tu, što za po­vr­ši­nu od 18 kva­dra­ta iz­no­si ukup­no 3.064 eura - pi­še u in­for­ma­ci­ji.
N.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"