Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom MJEŠTANI BERI TRAŽE DA IM SE OSPOSOBI PUTNI PRAVAC OD KOMANSKOG MOSTA DO SELA
Asfalt za dva kilometra puta samo na papiru
Loša putna infrastruktura ka Berima Asfalt za dva kilometra puta samo na papiru
As­falt za dva ki­lo­me­tra pu­ta od Ko­man­skog mo­sta do Be­ri du­go­go­di­šnja je že­lja Be­ra­na ko­ja ni­ka­ko da im se is­pu­ni. Ovaj put­ni pra­vac ko­ji je na­sut ma­ka­da­mom du­go­go­di­šnji je pri­o­ri­tet i mje­sne za­jed­ni­ce Be­ri, ko­ja je u vi­še na­vra­ta od Glav­nog gra­da tra­ži­la da se ona as­fa­li­ra. Me­đu­tim, na nji­ho­ve do­pi­se nad­le­žni ni­je­su re­a­go­va­li, a da je po­treb­no što hit­ni­je re­a­go­va­ti do­kaz je ne­mo­guć­nost va­tro­ga­sa­ca da se vo­zi­li­ma pro­bi­ju do ku­ća i uga­se po­žar ko­ji je pro­ple ne­dje­lje za­hva­tio dio br­da Ze­le­ni­ka i pot­po­mog­nut vje­trom pro­ši­rio se na ve­li­ku po­vr­ši­nu pre­ma Be­ri­ma i ugro­zio ku­će i vi­no­gra­de.
Iz od­bo­ra Mje­sne za­jed­ni­ce Be­ri Lu­ka Bo­ja­no­vić na­vo­di da je put pro­bi­jen pri­je ne­ko­li­ko go­di­na.
-Mi­ni­star­stvo po­ljo­pri­vre­de nam je 2015. go­di­ne da­lo ne­što sred­sta­va i ta­da je sa šljun­kom iz ko­ri­ta ri­je­ke Sit­ni­ce na­sut put. Do­sta do­bro je put­ni pra­vac sa­ni­ran. Po­sli­je to­ga sam tra­žio od Glav­nog gra­da da se put as­fal­ti­ra i da nje­go­va ši­ri­na bu­de naj­ma­nje če­ti­ri me­tra. Iz Glav­nog gra­da su nam re­kli da ne­ma pa­ra i put je ostao ma­ka­dam­ski. U de­cem­bru pro­šle go­di­ne na­pi­sao sam do­pis Glav­nom gra­du i u pro­gram mje­sne za­jed­ni­ce me­đu pri­o­ri­te­te uvr­stio i as­fal­ti­ra­nje ovog pu­ta. Oni se na to osvr­ta­li, pa sam po­šao kod se­kre­tra za sa­o­bra­ćaj Mar­ka Ra­ko­če­vi­ća. On je bio ko­rek­tan i re­kao da će na­sto­ja­ti da nam po­mog­ne – re­kao je Bo­ja­no­vić.
Bo­ja­no­vić ne oče­ku­je da će put bi­ti as­fal­ti­ran do kra­ja go­di­ne.
-Ne­ma na­de da će bi­ti as­falt ove go­di­ne, ali ako ga ne as­fal­ti­ra­ju, ja ću ga po­no­go kan­di­do­va­ti me­đu pri­o­ri­te­te za na­red­nu go­di­nu. Ka­da bi se put as­fal­ti­rao to bi nam mno­go zna­či­lo jer bi se iz­bje­ga­va­la ma­gi­stra­la kroz Lje­ško­po­lje gdje je usko gr­lo sa­o­bra­ća­ja. Ko­li­ko je put pro­ble­ma­ti­čan do­kaz je to što su se va­tro­ga­sci pro­šle ne­dje­lje je­dva pro­bi­li do ku­ća i ima­nja ka­ko bi uga­si­li po­žar ko­ji im je za­pri­je­tio. Tru­di­će­mo se da i tra­ži­ti da nam obez­bi­je­de as­falt za put –po­ru­čio je Bo­ja­no­vić. N.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"