Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom PUTNI PRAVAC KA KUČKOM SELU U KATASTROFALNOM STANJU
Do Liješti samo traktorom
Neprohodno skoro dva kilometra puta Do Liješti samo traktorom
Glav­ni grad u ovoj go­di­ni ni­je pla­ni­rao as­fal­ti­ra­nje put­nog prav­ca u kuč­kom se­lu Li­je­šta, sa­op­štio je Mar­ko Ra­ko­če­vić, se­kre­tar za ko­mu­nal­ne po­slo­ve i sa­o­bra­ćaj. Put od ne­pu­nih dva ki­lo­me­tra ko­ji vo­di ka ovom se­lu je u lo­šem sta­nju.
Mje­šta­nin Ra­den­ko Mi­jo­vić ka­že da je put u ka­ta­stro­fal­nom sta­nju.
-Li­je­šta su je­di­no se­lo ko­je je osta­lo bez as­fal­ta u ak­ci­ji ko­ja je bi­la spro­ve­de­na a ko­ja je pod­ra­zu­mi­je­va­la as­fal­ti­ra­nje put­nih pra­va­ca. Što se de­ša­va, ne zna­mo. Obra­ća­li smo se svim nad­le­žnim in­sti­tu­ci­ja­ma. Put je du­ga­čak oko 1.800 me­ta­ra. Pri­je ne­ko­li­ko go­di­na oku­pi­li su se lju­di sa­mo­i­ni­ci­ja­tiv­no i od svo­jih sred­sta­va pro­ši­ri­li put. Put­ni pra­vac je od­lič­no pro­ši­ren ali ga tre­ba as­fal­ti­ra­ti. As­fal­ta ne­ma, put je u ka­ta­stro­fal­nom sta­nju i ne mo­že se pro­ći sem te­ren­skim vo­zi­lom – re­kao je Mi­jo­vić.
Mi­jo­vić na­vo­di da su mje­šta­ni Li­je­šti, pre­ko mje­sne za­jed­ni­ce, u ju­lu 2015. go­di­ne tra­ži­li da se pro­bi­je put od ovog se­la do tra­fo­sta­ni­ce na Ko­so­ru. Oni su ta­da po­sla­li do­pis Mi­li­ci Pe­ja­no­vić Đu­ri­šić, ta­da­šnjem mi­ni­stru od­bra­ne.
-Pro­bi­ja­njem ovog pu­ta vi­še od po­la bi se skar­tio put od se­la Li­je­šta do Uba­la gdje se na­la­zi mje­sni cen­tar i gdje su smje­šte­ne sve zna­čaj­ne in­sti­tu­ci­je za ko­je su usko ve­za­ni gra­đa­ni či­ta­vog pod­ruč­ja. Tu su osnov­na ško­la, po­šta, mje­sna za­je­di­ca, am­bu­lan­ta do­ma zdra­vlja, pro­dav­ni­ca –pi­sa­lo je u do­pi­su ko­ji je u ime mje­šta­na mi­ni­stru od­bra­ne upu­ti­la Mje­sna za­jed­ni­ca Ubli.
Ra­den­ko Mi­jo­vić na­vo­di da su ta­da do­bi­li od­go­vor od Mi­ni­star­stva od­bra­ne da je Voj­ska za­in­te­re­so­va­na za pro­bi­ja­nje pu­ta, ali da se još ni­je kre­nu­lo u re­a­li­za­ci­ju po­sla. N.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"