Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom U KIC-U ZETA VEČERAS PREDSTAVA „Pozdravi nekog” u Golubovcima
Po­zo­ri­šna pred­sta­va “Po­zdra­vi ne­kog” na­sta­la u sa­rad­nji Ko­la­šin­skog po­zo­ri­šta i NVO ,,Mla­di in­fo Mon­te­ne­gro“ bi­će od­i­gra ve­če­ras u ve­li­koj sa­li KIC-a Ze­ta u Go­lu­bov­ci­ma. Tekst za pred­sta­vu na­pi­sa­la je mla­da glu­mi­ca Ma­ri­ja Ra­ko­če­vić, po knji­zi “Po­zdra­vi ne­kog” so­ci­o­lo­ga Ve­sne Og­nje­no­vić i psi­ho­lo­ga Bu­di­mi­ra Ne­ši­ća.
-U knji­zi su auten­tič­ne is­po­vi­je­sti dje­ce ko­ja su za­vr­ši­la u usta­no­va­ma za ne­zbri­nu­tu i osta­vlje­nu dje­cu i ka­zne­no-po­prav­nim do­mo­vi­ma. To je pri­ča o dje­ci ko­ja su bi­la iz­lo­že­na na­si­lju ili su osta­vlje­na od stra­ne ro­di­te­lja, mla­dim lju­di­ma ko­ji su na mar­gi­ni dru­štva, ko­ji na mar­gi­ni naj­če­šće osta­ju i kad po­sta­nu od­ra­sli lju­di – sa­op­šti­li su iz KIC-a Ze­ta.
Pred­sta­vu je re­ži­rao glu­mac i re­di­telj Đor­đi­je Ta­tić, a igra­ju mla­di glum­ci, stu­den­ti iz vi­še cr­no­gor­skih gra­do­va, oku­plje­ni u glu­mač­ku dru­ži­nu Je­le­na Pa­jo­vić, Dra­ga­na Vu­ji­sić, Bo­ja­na To­mo­vić, Ma­ri­ja Jek­nić, Ka­ta­ri­na Jek­nić, Dan­ka Bu­ba­nja, Div­na Aba­zo­vić, Bo­ja­na Ne­dić, Na­i­da Bi­be­žić, Bal­ša Vuk­če­vić, Da­ni­lo Ste­fa­no­vić i Ste­fan Bo­lje­vić.
Pred­sta­va po­či­nje u 20 ča­so­va, a ulaz je slo­bo­dan.
A.D.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"