Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Front odustao od referenduma za NATO * Zaplijenili dokumentaciju sa Milovim potpisima * Šefa Interpola tužila zbog mobinga * Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Putin gomila vojsku na granici sa Sjevernom Korejom * Britanija gubi više nego EU
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije:
Ne zveckamo oružjem, ali ćemo se braniti.

Vic Dana :)

Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu, kao i svima prije njega kaže:
- Molim te baci me nazad u vodu.
Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca. Izviri zlatna ribica iz vode i kaže:
- A, želja?
Na to će Bil:
- Ma ajd dobro! Reci šta želiš!

Meni će na svadbi svirati grupa „Youtube”.
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika SRĐAN MILIĆ SAOPŠTIO NA SASTANKU SA AUSTRIJSKIM AMBASADOROM JOHANOM FROLIHOM
Vlada gura državu u ponor
Vlada gura državu u ponor
Tre­nut­na vla­da Cr­ne Go­re sa­mo je po­ve­ća­la broj pro­ble­ma, do­dat­no po­gor­ša­la ži­vot­ni stan­dard ve­ći­ne gra­đa­na i uči­ni­la na­šu ze­mlju ne­sta­bil­nom, oci­je­nio je pred­sjed­nik So­ci­ja­li­stič­ke na­rod­ne par­ti­je Sr­đan Mi­lić to­kom sa­stan­ka sa od­la­ze­ćim am­ba­sa­do­rom Austri­je Jo­ha­nom Fro­li­hom.
– Sva­ki dan op­stan­ka ak­tu­el­ne vla­sti na toj po­zi­ci­ji sa­mo gu­ra Cr­nu Go­ru u du­blji po­nor. Cr­na Go­ra ne mo­ra da bu­de u stra­hu, po­ni­že­na i eko­nom­ski obes­pra­vlje­na i za­to nam je po­treb­na hit­na pro­mje­na si­ste­ma vla­da­nja, jer tu le­ži osnov­ni pro­blem na­še dr­ža­ve – is­ta­kao je Mi­lić.
Osvr­nuo se, ka­ko je sa­op­šte­no, i na tre­nut­nu si­tu­a­ci­ju oko ula­ska u NA­TO i pi­ta­nje or­ga­ni­zo­va­nja re­fe­ren­du­ma.
– Na­mje­ru DPS-a i nji­ma bli­skih po­li­tič­kih su­bje­ka­ta da, iz­bje­ga­va­ju­ći pro­vje­ru na­rod­ne vo­lje na re­fe­ren­du­mu, u ne­le­gi­tim­nom par­la­men­tu hit­no do­ne­su od­lu­ku o ula­sku u NA­TO do­ži­vlja­vam kao je­di­ni spas za ne­spo­sob­ne i ko­rum­pi­ra­ne po­li­ti­ča­re, ko­ji tim či­nom po­ku­ša­va­ju opra­ti svo­je, ne­po­čin­stvi­ma bo­ga­te bi­o­gra­fi­je – oci­je­nio je pred­sjed­nik SNP-a.
Go­vo­re­ći o iz­bo­ri­ma u Her­ceg No­vom, pred­sjed­nik SNP-a je na­gla­sio da je ne­spor­no da će bi­ti for­mi­ra­na no­va vlast, ko­ja će do­ni­je­ti pro­mje­ne na bo­lje.
Sa­go­vor­ni­ci su is­ta­kli za­do­volj­stvo sa­dr­žaj­nim i in­teN­ziv­nim bi­la­te­ral­nim od­no­si­ma Cr­ne Go­re i Austri­je. Po­seb­no ima­ju­ći u vi­du da je Austri­ja je­dan od naj­ve­ćih in­ve­sti­to­ra, sa ve­li­kim bro­jem austrij­skih fir­mi u na­šoj ze­mlji, u ban­kar­skom, osi­gu­ra­va­ju­ćem sek­to­ru, kao i u gra­đe­vi­nar­stvu.
Mi­lić je na kra­ju sa­stan­ka po­že­lio Fro­li­hu sre­ću, zdra­vlje i uspjeh u da­ljem ži­vo­tu i ra­du. Sa­stan­ku je pri­su­stvo­va­la i pot­pred­sjed­ni­ca SNP-a Da­ni­je­la Pa­vi­će­vić.
V.R.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"