Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Front odustao od referenduma za NATO * Zaplijenili dokumentaciju sa Milovim potpisima * Šefa Interpola tužila zbog mobinga * Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Putin gomila vojsku na granici sa Sjevernom Korejom * Britanija gubi više nego EU
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije:
Ne zveckamo oružjem, ali ćemo se braniti.

Vic Dana :)

Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu, kao i svima prije njega kaže:
- Molim te baci me nazad u vodu.
Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca. Izviri zlatna ribica iz vode i kaže:
- A, želja?
Na to će Bil:
- Ma ajd dobro! Reci šta želiš!

Meni će na svadbi svirati grupa „Youtube”.
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika RUSKO MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA UPOZORILO RUSE
U Crnoj Gori antiruska histerija
U Crnoj Gori antiruska histerija
Ru­sko Mi­ni­star­stvo spolj­nih po­slo­va po­zva­lo je Ru­se na oprez pri­li­kom po­sje­te Cr­noj Go­ri. Oci­je­ni­li su da se u po­sled­njih ne­ko­li­ko go­di­na u Cr­noj Go­ri raz­vio ne­pri­ja­telj­ski stav pre­ma gra­đa­ni­ma Ru­si­je, pre­no­se ru­ski me­di­ji.
– Po­li­ti­ka Pod­go­ri­ce do­ve­la je do oštrog pa­da u bi­la­te­ral­nim od­no­si­ma. U Cr­noj Go­ri po­sto­ji an­ti­ru­ska hi­ste­ri­ja zbog ula­ska u NA­TO, po­gor­ša­nja od­no­sa dvi­je ze­mlje i pri­klju­če­nja Cr­ne Go­re sank­ci­ja­ma pro­tiv Ru­si­je. Ne is­klju­ču­je­mo mo­guć­nost pro­vo­ka­ci­ja, pri­vo­đe­nja zbog sum­nji­vih raz­lo­ga ili iz­ru­če­nja tre­ćim ze­mlja­ma – re­kla je port­pa­rol ru­skog Mi­ni­star­stva spolj­nih po­slo­va Ma­ri­ja Za­ha­ro­va.
Na­gla­si­la je da su „cr­no­gor­ski po­li­tič­ki li­de­ri kri­vi za ta­kav tret­man jer že­le da se do­dvo­re Za­pa­du”. Ka­ko je na­po­me­nu­la, ru­so­fo­bi­ja je stra­na obič­nim gra­đa­ni­ma Cr­ne Go­re.
– Ru­so­fo­bi­ja do­la­zi od po­li­tič­kih li­de­ra ove ze­mlje i u tom kon­tek­stu ne­dav­na od­lu­ka Pod­go­ri­ce da pro­du­ži bez­vi­zni bo­ra­vak na­ših su­na­rod­ni­ka na 90 da­na je trik for­mi­ran u ko­rist od­no­sa Za­pa­da sa Ru­si­jom – re­kla je Za­ha­ro­va.
Do­da­la je da ru­ski gra­đa­ni ko­ji že­le da pu­tu­ju u Cr­nu Go­ru tre­ba da uzmu sve na­ve­de­ne okol­no­sti u ob­zir.V.R.


MVP: Ne­ma ne­pri­ja­telj­stva pre­ma Ru­si­ma

U Cr­noj Go­ri ni­je za­bi­lje­žen ni­je­dan slu­čaj da je bi­lo ko­ji ru­ski bi­zni­smen ili tu­ri­sta do­ži­vio ne­pri­jat­nost, ni­ti u dr­ža­vi po­sto­ji bi­lo ka­kav vid ne­pri­ja­telj­skog ras­plo­že­nja pre­ma ru­skom na­ro­du, sa­op­šte­no je iz Mi­ni­star­stva vanj­skih po­slo­va. Mi­ni­star­stvo vanj­skih po­slo­va, ka­ko su sa­op­šti­li, naj­o­dluč­ni­je od­ba­cu­je ne­u­te­me­lje­ne op­tu­žbe o „an­ti­ru­skoj hi­ste­ri­ji” u Cr­noj Go­ri, ko­je je iz­nio na kon­fe­ren­ci­ji za me­di­je port­pa­rol ru­skog Mi­ni­star­stva vanj­skih po­slo­va.
Ri­ječ je, ka­ko tvr­de, o pu­koj ma­ni­pu­la­ci­ji i na­stav­ku spe­ci­jal­nog me­dij­skog ra­ta ko­ji se iz Mo­skve vo­di pro­tiv Cr­ne Go­re, sa svi­ma do­bro po­zna­tim mo­ti­vom op­struk­ci­je pri­klju­če­nja Cr­ne Go­re NA­TO-u.
Mi­ni­star­stvo vanj­skih po­slo­va na­vo­di da će sve od­lu­ke o bu­duć­no­sti dr­ža­ve sa­mo­stal­no i su­ve­re­no do­no­si­ti Vla­da i Skup­šti­na, u skla­du sa Usta­vom, svi­đa­lo se to Mo­skvi ili ne.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"