Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Front odustao od referenduma za NATO * Zaplijenili dokumentaciju sa Milovim potpisima * Šefa Interpola tužila zbog mobinga * Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Putin gomila vojsku na granici sa Sjevernom Korejom * Britanija gubi više nego EU
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije:
Ne zveckamo oružjem, ali ćemo se braniti.

Vic Dana :)

Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu, kao i svima prije njega kaže:
- Molim te baci me nazad u vodu.
Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca. Izviri zlatna ribica iz vode i kaže:
- A, želja?
Na to će Bil:
- Ma ajd dobro! Reci šta želiš!

Meni će na svadbi svirati grupa „Youtube”.
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika SOCIJALISTIČKA NARODNA PARTIJA NASTAVILA PREDIZBORNU KAMPANJU U HERCEG NOVOM
Slijede promjene nabolje
SNP Herceg Novi Slijede promjene nabolje
Pri­je dvi­je go­di­ne u Her­ceg No­vom su se de­si­le pro­mje­ne na­go­re. Sa­da je vri­je­me, uz no­vu ge­ne­ra­ci­ju SNP-a, za pro­mje­ne na­bo­lje, po­ru­či­li su čla­no­vi te par­ti­je sa pod­ruč­ja Mje­sne za­jed­ni­ce Me­lji­ne. Kan­di­dat sa po­bjed­nič­ke li­ste „SNP-Her­ceg No­vi-mr Da­ni­je­la Đu­ro­vić-Usta­ni i po­bi­je­di-Sa­mo za No­vi” Kri­sti­na Ni­ko­lić is­ta­kla je de­set ključ­nih pri­o­ri­te­ta za tu mje­snu za­jed­ni­cu.
– Re­gu­li­sa­nje at­mos­fer­skih vo­da, be­to­ni­ra­nje par­kin­ga i pri­la­za zgra­da­ma u Rad­nič­koj uli­ci, ure­đe­nje po­to­ka Ne­mi­la, po­prav­ka dva mo­sta i nji­ho­vo sta­vlja­nje u funk­ci­ju („ma­li” i „pla­vi” most), iz­grad­nja tro­to­a­ra sa obje stra­ne ma­gi­stral­nog pu­ta od ku­će Mi­aj­lo­vi­ća i Đu­ro­vi­ća pre­ma tu­ne­lu, re­kon­struk­ci­ja Do­ma kul­tu­re, iz­grad­nja dječ­jeg igra­li­šta po­red Do­ma kul­tu­re – sa is­toč­ne stra­ne, re­kon­struk­ci­ja put­ne mre­že u gor­njem di­je­lu Me­lji­na, ra­svje­ta pre­ma Po­di­ma i Rad pro­me­tu (Mu­ri­šić), be­to­ni­ra­nje i osvje­tlje­nje sta­rog že­lje­znič­kog tu­ne­la ko­ji spa­ja Ze­le­ni­ku i Me­lji­ne i jav­na ra­svje­ta La­lo­vi­na ključ­ni su pri­o­ri­te­ti za ovu mje­snu za­jed­ni­cu – is­ta­kla je Ni­ko­li­će­va.
Pre­ma nje­nim na­vo­di­ma, Her­ceg No­vi ima sve uslo­ve da bu­de bo­ga­to, si­gur­no i pro­spe­ri­tet­no mje­sto za ži­vot.
– No­vlja­ni zna­ju, umi­ju i mo­gu da se iz­vu­ku iz za­gr­lja­ja DPS ho­bot­ni­ce i sa­da­šnje su­mor­no li­ce svog gra­da za­mi­je­ni bo­ljim i ljep­šim. Jer ako iko ima sve uslo­ve bu­de bo­ga­to, si­gur­no i pro­spe­ri­tet­no mje­sto za ži­vot – on­da je to No­vi. Je­di­no što mu sa­da ne­do­sta­je je­ste od­go­vor­na, efi­ka­sna i do­ma­ćin­ska upra­va. Do­sta se uzi­ma­lo od No­vog. Vri­je­me je da se ra­di u nje­go­vu ko­rist. Za­to – usta­ni i po­bi­je­di, sa­mo za No­vi! So­ci­ja­li­stič­ka na­rod­na par­ti­ja – či­sta de­set­ka – po­ru­či­la je Ni­ko­li­će­va.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"